BK Jelgava fināla pretinieks būs noslēpumainā Salaspils

Jau šajā nedēļas nogalē BK Jelgava aizvadīs pirmo fināla spēli, kurā uzsāks cīņu par Ramirent Nacionālās basketbola līgas čempiona titulu. Šajā spēļu sērijā līdz trim uzvarām mūsējie spēkosies ar līgas jaunpienācēju – Salaspils Sporta skolas vienību, kas  līdz šim sagādājusi vairākus pārsteigumus, tai skaitā ceturtdaļfinālā apstādinājusi iepriekšējās sezonas čempioni BK Kandava/Anzāģe, kā arī pusfinālā no cīņas par zeltu izslēgusi vienus no ilggadējiem līgas līderiem, Austrumu grupas uzvarētājus – Gulbenes buki.

BK Jelgava līdz šim ar Salaspils SS laukumā ir tikusies Latvijas Basketbola Užavas kausa ietvaros 2.spēļu kārtā, kur salaspilieši divu spēļu summā uzvarēja un izslēdza jelgavniekus no dalības turnīrā – mājās piedzīvojām zaudējumu ar -22, savukārt izbraukumā Salaspilī izcīnījām uzvaru ar +8.

Arī fināla sēriju BK Jelgava iesāks mājās un pirmo spēli Jelgavas sporta hallē aizvadīs jau piektdien, 12.aprīlī plkst.20.00. Otro spēli aizvadīsim izbraukumā 17.aprīlī plkst.19.30 Salaspils SN, savukārt trešo – Jelgavas sporta hallē, sestdien, 20.aprīlī plkst.17.00. Pēc nepieciešamības aizvadīsim ceturto spēli izbraukumā 24.aprīlī plks,19.30 un piekto – 27.aprīlī plkst,19.30 Jelgavas sporta hallē.

Lūdzam ņemt vērā, ka fināla sērijas mājas spēlēm tiks piemērota ieejas maksa – EUR 3,00 pieaugušajiem, EUR 1 – skolēniem, studentiem un pensionāriem, uzrādot apliecību.