BK Jelgava/BJSS mājās svin drošu uzvaru pār RBJSS Rīdzene

BK Jelgava/BJSS Latvijas Sieviešu basketbola līgas sezonu turpina ar drošu uzvaru. Trešdienas vakarā Zemgales OC jelgavnieces tikās ar RBJSS Rīdzene vienību, pār kuru svinēta droša uzvara ar rezultātu 77:39.

Jau spēles sākumā kontroli pār notikumiem laukumā pārņēma mājinieces, iesākot spēli ar 11 bezatbildes punktiem. Pēc desmit nospēlētām minūtēm šis pārsvars bija saglabājies – 23:12. Spēles otrajā ceturtdaļā mājinieces guva gandrīz trīs reizes vairāk punktu nekā pretinieces, rezultātu starpību palielinot līdz +25 (45:20). Pēc trešās ceturtdaļas mūsējo vadība sasniedza jau +35 (64:29) un spēles uzvarētājs bija skaidrs. Noslēdzošais ceturksnis abām komandām bija samērā mazrezultatīvs un tikai formalitāte – spēli noslēdzam ar drošu uzvaru ar rezultātu 77:39.

Rezultatīvākā spēlētāja BK Jelgava/BJSS sastāvā Alise Karlsone guvusi 22 punktus un izcīnījusi 12 atlecošās bumbas. Pa 11 punktiem pievienojušas Marita Mieze un Ivanda Hudjakova, kas papildus izcīnījusi arī 5 atlecošās bumbas un iedevusi 4 rezultatīvas piespēles.  Pārējās punktu guvējas BK Jelgava/BJSS sastāvā: Ronda Ozoliņa (10 + 10 atl.b.), Vivita Morusa (10), Amanda Budze (6), Sindija Smirnova (5), Viktorija Ivanova (2), Samanta Vidiņa.

Arī nākamo LSBL spēli BK Jelgava/BJSS aizvadīs mājās, kad 21.februārī uzņems RSU-2 vienību. Sākums, kā ierasts, plkst.19.00. Savukārt Ramirent Nacionālās basketbola līgas vienība BK Jelgava jau 15.februārī aizvadīs noslēdzošo pamatturnīra spēli, Jelgavas sporta hallē tiekoties ar BK Liepāja/LSSS. Sākums plkst.20.00.