BK Jelgava no Ventspils atved vēl vienu uzvaru

Aizvadītajā trešdienā Ramirent Nacionālās basketbola līgā spēlējošā BK Jelgava aizvadīja izbraukuma spēli. Šoreiz mūsējie tikās ar Spars/Ventspils Augstskolas komandu un izcīnīja vēl vienu uzvaru ar rezultātu 73:66.

Spēles pirmajā minūtē ar diviem precīziem Kaspara Neimaņa tālmieniem vadībā izvirzījās BK Jelgava un arī turpinājumā notikumus laukumā kontrolēja mūsējie. Pēc pirmajām nospēlētām 10 minūtēm jelgavnieki bija vadībā ar rezultātu 28:25. Otrā nogriežņa 3.minūtē vadību pārņēma mājinieki un turpinājumā abas komandas cīnījās punkts punktā, puslaikā ejot ar mūsējo nelielu pārsvaru (44:42). Spēles nākamajās desmit minūtēs BK Jelgava uzņēma apgriezienus un uzkrāja komfortablu +14 pārsvaru (61:47). Noslēdzošajā ceturtdaļā ventspilniekiem gan izdevās rezultātu starpību samazināt, tomēr draudus mūsējo uzvarai tas neradīja. Mājās atgriežamies ar sezonas 7.uzvaru ar rezultātu 73:66.

Komandas kapteinis Jānis Bērziņš BK Jelgava sastāvā guvis 16 punktus un izcīnījias 8 atlecošās bumbas. Ar 16 punktu guvumu atzīmējies arī Kaspars Neimanis. Armandam Ginteram šoreiz 10 punkti, 8 atlecošās bumbas un 5 rezultatīvas piespēles. Pārējie punktu guvēji jelgavnieku sastāvā: Kristaps Pļavnieks (9), Jānis Dilevka (6), Ralfs Normunds Pavārs (6), Mārtiņš Šteinbergs (5), Alekss Jermoļenko (3), Toms Bitītis (2), Kaspars Caune, Toms Vitmanis.

Arī ar nākamo Ramirent NBL spēli BK Jelgava turpinās izbraukuma sēriju – 13.decembrī plkst.19.30 tiekoties ar BK Grobiņa. Savukārt pēc tam, 19.decembrī, pēc gandrīz mēneša pārtraukuma, aizvadīsim mājas spēli, kurā uzņemsim iepriekšējās sezonas čempioni BK Kandava/Anzāģe. Sākums plkst.20.00 Jelgavas sporta hallē. Arī Latvijas Sieviešu basketbola līgā spēlējošā BK Jelgava/BJSS nākamo spēli aizvadīs 13.decembrī, Zemgales OC plkst.19.00 tiekoties ar BJBS Rīga/Juniores-2.