BK Jelgava mājās gūst pirmo sezonas 100!

Piektdienas vakarā BK Jelgava aizvadīja Ramirent Nacionālās basketbola līgas Rietumu grupas mājas spēli, kurā tikās ar BK Talsi. Jelgavnieki jau pirms spēles šajā duelī bija izteikti favorīti, kas pierādījās arī laukumā – svinam sezonas trešo uzvaru ar rezultātu 105:58.

Spēles rezultātu atklāja BK Talsi, kas arī bija vienīgais brīdis spēlē, kad viesi atradās vadībā – jelgavnieki pārņēma kontroli pār notikumiem laukumā spēles pirmajās 30 sekundēs, un līdz beigu signālam to no rokām neizlaida. Pēc pirmās ceturtdaļas mūsējo vadība sasniedza +14 (27:13), savukārt līdz puslaikam tā pieauga līdz +18 (49:31). Spēles turpinājumā jelgavnieku pārsvars turpināja augt, trešo ceturksni noslēdzot ar rezultātu 69:44. Spēles pēdējās desmit minūtēs mūsējiem izdevās gūt vēl 36 punktus un spēli noslēdzam ar pārliecinošu uzvaru ar rezultātu 105:58.

Rezultatīvākais spēlētājs BK Jelgava komandā nemainīgi – Kristaps Pļavnieks, kurš šoreiz guvis 27 punktus, 6 atlecošajās bumbas un 7 rezultatīvas piespēles. Armands Ginters spēlē sakrājis 18 punktus, 13 atlecošās bumbas un 4 rezultatīvas piespēles. Savukārt 17 punkti un 5 atlecošās bumbas Ralfam Normundam Pavāram. Pārējie punktu guvēji mūsējo sastāvā: Kaspars Neimanis (13), Jānis Bērziņš (12), Salvis Fiļipovs (8), Alekss Jermoļenko (7), Mārtiņš Šteinbergs (3), Toms Bitītis, Jānis Dilevka, Rihards Pirogs, Rūdis Bundzēns.

Nākamo un šomēnes pēdējo Ramirent NBL spēli BK Jelgava aizvadīs jau otrdien, kad Jelgavas sporta hallē uzņems vienu no grupas favorītēm – BK Saldus. Sākums plkst.20:00. Cīņu Latvijas basketbola Užavas kausa izcīņā mūsējie sāks no otrās spēļu kārtas, tiekoties ar Ramirent NBL Austrumu grupas vienību Salaspils SS. Pirmo spēli aizvadīsim 31.oktobrī plkst.20.00 Jelgavas sporta hallē. Savukārt Latvijas Sieviešu basketbola līgā spēlējošā BK Jelgava/BJSS nākamo spēli aizvadīs trešdien, 25.oktobrī plkst.19.00, kad Zemgales OC tiksies ar Igaunijas vienību Audentese Spordigümnaasium.