BK Jelgava/BJSS vēl viens zaudējums

Trešdienas, 25.janvāra, vakarā Zemgales OC laukumā tika aizvadīta šī gada pirmā BK Jelgava/BJSS Pullman Latvijas sieviešu basketbola līgas mājas spēle. Šoreiz uzņēmām TTT/RBJSS Rīdzene vienību, kas gandrīz visas spēles 40 minūtes kontrolēja notikumus laukumā. Arī šajā spēlē jelgavniecēm zaudējums ar rezultātu 55:65.

Spēli abas komandas iesāka samērā lēni un līdz pirmās ceturtdaļas pusei aizvadīja mazrezultatīvu spēli. Ceturkšņa turpinājumā viesu komanda “ieskrējās” un izrāvās vadībā, pirmo nogriezni noslēdzot ar +9 (12:21). Otrajā ceturtdaļā TTT/RBJSS Rīdzene spēlētājām izdevās savu pārsvaru palielināt vēl par dažiem punktiem, puslaikā ejot ar rezultātu 41:30. Arī atgriežoties laukumā pēc pārtraukuma vadības groži joprojām atradās viesu rokās, desmit minūtes līdz spēles beigām mūsējām atrodoties iedzinējos ar -14 (40:54). Lai arī noslēdzošo ceturtdaļu kopumā jelgavnieces aizvadīja veiksmīgāk, ielaisto pārsvaru sadeldēt pietrūka laika. Arī šo spēli noslēdzam ar zaudējumu ar rezultātu 55:65.

Rezultatīvākā spēlētāja BK Jelgava/BJSS komandā ar varenu 16 punktu un 16 atlecošo bumbu guvumu – Ivanda Hudjakova. Marita Mieze pievienojusi 10 punktus, savukārt Viktorijai Ivanovai – 8 punkti. Pārējās punktu guvējas BK Jelgava/BJSS sastāvā: Alise Karlsone (7), Luīze Briede (7), Klinta Dambrāne (3), Ivonna Paegle (3), Tīna Makarova-Makaronoka (1). 

Nākamo Pullman LSBL spēli BK Jelgava aizvadīs 2.februārī plkst.20.00, kad izbraukuma spēlē tiksies ar BJBS Rīga/Jugla vienību. Arī BK Jelgava nākamo Ramirent Nacionālās basketbola līgas spēli aizvadīs izbraukumā, 31.janvārī tiekoties ar BA Turība. Sākums plkst.18.30.