Basketbolisti astotdaļfinālā uzvarētājus noskaidros divu spēļu summā

Noslēdzoties “Ramirent” Nacionālās līgas pamatturnīram, noskaidroti astotdaļfināla pāri. BK “Jelgava” tiksies ar “VEF BA Valkā”, un uzvarētāji tiks noskaidroti divu spēļu summā.

Astotdaļfinālā iekļuva katras konferences – Rietumu un Austrumu – astoņas labākās komandas iekļūs izslēgšanas spēlēs. Astotdaļfinālā Austrumu konferences pirmā komanda tiksies ar Rietumu pēdējo komandu, Austrumu otrā labākā komanda – ar Rietumu septīto un tamlīdzīgi, un uzvarētāji tiks noskaidroti divu spēļu summā. Līdz ar to BK “Jelgava” kā Rietumu konferences 2. vietas ieguvēja tiksies ar Austrumu konferences 7. vietas ieguvējiem “VEF BA Valkā”.

Pirmā astotdaļfināla spēle notiks 6. aprīlī pulksten 19.30 Valkā, otrā spēle – 8. aprīlī pulksten 20 Jelgavas sporta hallē.

Sākot no ceturtdaļfināla, komandas cīnīsies līdz divām uzvarām, vienīgi čempioni tiks noskaidroti cīņā līdz trīs uzvarām. Ceturtdaļfināla spēles paredzētas laikā no 11. līdz 20. aprīlim, pusfināls – no 21. aprīļa līdz 1. maijam. Finālsērija paredzēta laikā no 2. līdz 22. maijam.

Teksts: Sporta servisa centrs