BK Jelgava turpina ar uzvaru

Otrdienas, 22.februāra, vakarā BK Jelgava aizvadīja Ramirent Nacionālās baskebola līgas spēli, kurā tikās ar BK Liepāja/LSSS. Viesu komanda šobrīd ieņem grupas turnīra tabulas 8.vietu, tāpēc spēles iznākums lielā mērā bija zināms jau pirms spēles sākuma. Jelgavnieki, kā jau paredzams, visu spēli bija vadībā un noslēdza to ar vēl vienu panākumu ar rezutlātu 96:78.

Spēles rezultātu atklāja BK Jelgava, kas guva 8 bezatbildes punktus, un arī atlikušo pirmo ceturtdaļu atradās vadībā, noslēdzot to ar +9 (28:17). Arī otrajā spēles ceturtdaļā jelgavnieki saglabāja 9 punktu pārsvaru (48:39), bet, atgriežoties laukumā pēc puslaika pārtraukuma, mūsējie savu pārsvaru palielināja līdz +22 (76:54). Lai arī spēles pēdējo ceturtdaļu rezultatīvāk nospēlēja viesi, spēles iznākumu tas neietekmēja – BK Jelgava ar pārliecinošu 96:78 izcīna sezonas 14. uzvaru.

Rezultatīvākais mūsu komandā ar 29 punktiem un 11 atlecošajām bumbām šoreiz bija Armands Seņkāns, savukārt 18 punktus un 15 atlecošās bumbas sakrājis Uldis Feldmanis. Edgars Krūmiņš kopējam punktu skaitam pievienojis 15 punktus. Pārējie punktu guvēji: Mārtiņš Šteinbergs (12), Roberts Pāže (6), Valdis Miķelsons (5), Jānis Bērziņš (5), Kristaps Pļavnieks (4), Kaspars Neimanis (2).

Nākamo Ramirent Nacionālās basketbola līgas spēli BK Jelgava aizvadīs izbraukumā, kad 1.martā plkst.20:00 tiksies ar Bauskas vienību. Savukārt BK Jelgava/BJSS nākamo Latvijas Sieviešu basketbola līgas spēli aizvadīs 24.februārī plkst.19:30, kad Jelgavas sporta hallē uzņems BJBS Rīga/Juniores-2.