BK Jelgava/BJSS uzvara izbraukumā

Ceturtdien, 14.oktobrī, BK Jelgava/BJSS aizvadīja Latvijas Sieviešu basketbola līgas izbraukuma spēli, kurā tikās ar BJBS Rīga/Jugla. Mūsu dāmas jau no spēles pirmās minūtes izvirzījās vadībā, kuru neizlaida visas 40 spēles minūtes. Rādot pārliecinošu pārsvaru BK Jelgava/BJSS izcīnīja trešo uzvaru, nodrošinot dalītu pirmo vietu LSBL pamatturtnīra B grupā.

Jau spēles sākumā nepilnas pusotras minūtes laikā BK Jelgava/BJSS izrāvās vadībā, gūstot 8 bezatbildes punktus, stabilu pārsvaru noturot līdz ceturtdaļas beigām (22:14). Pēc otrās ceturtdaļas jelgavnieces savu pārsvaru bija dubultojušas un ejot puslaika pārtraukumā rezultāts uz tablo – 40:24. Spēles turpinājumā mūsējās savu atrāvienu tikai palielināja – pēc trešā nogriežņa BK Jelgava/BJSS pārsvars bija sasniedzis +23 (60:37), savukārt pēdējās desmit spēles minūtes palielināja to vēl līdz +31 (83:52).

Rezultatīvākā spēlētāja BK Jelgava/BJSS sastāvā ar 18 punktiem un 5 atlecošajām bumbām – Laura Zambrāne. Diāna Dude spēlē sakrājusi 16 punktus un 12 atlecošās bumbas, savukārt 14 punkti un 11 atlecošās bumbas – Alisei Karlsonei. Pārējās punktu guvējas BK Jelgava/BJSS sastāvā: Viktorija Ivanova (9), Sindija Smirnova (7), Luīze Briede (6), Tīna Makarova-Makaronoka (6), Annija Ķergalve (3), Dace Blūma (2), Loreta Beitāne (2).  

Nākamo Latvijas Sieviešu basketbola līgas spēli BK Jelgava/BJSS aizvadīs 21.oktobrī plkst.19:30, kad Jelgavas sporta hallē tiksies ar TTT/RBJSS Rīdzene. Savukārt mūsu vīru komanda BK Jelgava nākamo Ramirent Nacionālās basketbola līgas spēli aizvadīs 19.oktobrī, kad Jelgavas sporta hallē uzņems BK Saldus. Lūdzam ņemt vērā, ka spēles laiks ir mainīts un tās sākums ir 19:15. Atgādinām, ka, pamatojoties uz epidemioloģisko situāciju valstī un ar to saistītajiem drošības noteikumiem, BK Jelgava mājas spēles var apmeklēt skatītāji, kuriem ir sadarbspējīgs vakcinācijas vai pārslimošanas sertifikāts un tribīnēs jālieto sejas aizsargmaskas.