BK Jelgava kontā joprojām tikai uzvaras

Otrdienas vakarā BK Jelgava vienība aizvadīja Ramirent Nacionālās basketbola līgas izbraukuma spēli, kurā tikās ar mums ļoti labi zināmo BK Ķekava vienību. Četrdesmit spēles minūtēs laukumā bija vērojams interesants basketbols, kurā arī šoreiz mūsējie izrādījās pārāki, tādējādi jauno sezonu turpinot tikai ar uzvarām.

Spēle laukumā sākotnēji ritēja punkts punktā, un abas komandas vairākkārt mainījās līdera lomām. Ceturtdaļas pēdējās minūtēs BK Jelgava īsā laikā veica vairākus precīzus metienus, sakrājot +8 līdz ceturdaļas beigām (19:11). Spēles otrajā ceturtdaļā mājinieki vairākas reizes pietuvojās jelgavniekiem un pat spēja rezultātu izlīdzināt, tomēr puslaikā ejot rezultāts uz tablo – labvēlīgs mūsējiem (37:30). Arī pēc puslaika pārtraukuma BK Ķekava turpināja pakaļdzīšanos, tomēr arī trešajā spēles nogrieznī mūsējos panākt neizdevās. Desmit minūtes līdz spēles beigām BK Jelgava bija atguvusi 8 punktu pārsvaru ar rezultātu 53:45. Spēles noslēdzošajā ceturtdaļā būtiskas izmaiņas laukumā nebija vērojamas – BK Jelgava palielināja savu pārsvaru līdz +12 un ar rezultātu 72:60 izcīnot trešo uzvaru Ramirent Nacionālās basketbola līgas trīs spēlēs.

BK Jelgava rezultatīvākais spēlē pret BK Ķekava – Armands Ginters, kurš sakrājis 18 punktus un 11 atlecošās bumbas. 17 punkti un 5 rezultatības piespēles Robertam Pāžem, savukārt pa 8 punktiem Salvim Fiļipovam, Kristapam Pļavniekam un Armandam Seņkānam, kas papildus izcīnījis arī 8 atlecošās bumbas. Pārējie punktu guvēji: Jānis Bērziņš (6), Uldis Feldmanis (5), Kaspars Neimanis (2).

Nākamo Ramirent Nacionālās basketbola līgas spēli BK Jelgava aizvadīs 19.oktobrī, kad Jelgavas sporta hallē uzņems BK Saldus. Lūdzam ņemt vērā, ka spēles laiks ir mainīts un tās sākums ir 19:15. Atgādinām, ka, pamatojoties uz epidemioloģisko situāciju valstī un ar to saistītajiem drošības noteikumiem, BK Jelgava mājas spēles var apmeklēt skatītāji, kuriem ir sadarbspējīgs vakcinācijas vai pārslimošanas sertifikāts un tribīnēs jālieto sejas aizsargmaskas.