Aicina komandas pieteikties Jelgavas čempionātam basketbolā vīriešiem

Līdz 1. oktobrim komandas aicinātas pieteikties Jelgavas čempionātam basketbolā vīriešiem. Plānots, ka čempionāts sāksies 16. oktobrī un ilgs līdz decembrim.

Jelgavas čempionāts basketbola vīriešiem tiek rīkots, lainoskaidrotu Jelgavas čempionus basketbolā, popularizētu un attīstītu amatieru basketbolu Jelgavā, paaugstinātu sportisko meistarību un fizisko sagatavotību, veicinātu iedzīvotāju iesaistīšanos aktīvās un regulārās sporta nodarbībās.

Komandas pieteikumā var būt līdz 16 spēlētājiem. Komandas pieteikums līdz 1. oktobra pulksten 17.00 jāiesūta pa e-pastiem [email protected] un [email protected], savukārt vārdiskais sastāvs jāiesūta līdz 15. oktobrim. Dalības maksa no komandas ir 200 eiro.

Čempionātā nevar piedalīties spēlētāji, kuri dzimuši pēc 2005. gada vai kuri

pieteikti dalībai FIBA, Latvijas–Igaunijas basketbola līgai vai kādas citas valsts augstākajā līgā. Komandas pieteikumā var būt ne vairāk kā viens spēlētājs, kas 2021./2022. gada sezonā piedalās Latvijas Nacionālās basketbola līgas čempionātā, ja sacensību galvenajai sekretārei iesniegta spēlētāja pārstāvētā kluba/komandas rakstveida atļauja.

Plānots, ka sacensības sāksies 16. oktobrī, bet spēļu kalendārs tiks izveidots, kad būs zināms komandu skaits, kas piedalīsies turnīrā. Būtiski, ka sacensību laikā sacensību norises vietā drīkstēs atrasties tikai personas ar sadarbspējīgu Covid-19 sertifikātu vai negatīvu testu. Čempionāts norisināsies bez skatītāju klātbūtnes, izņemot spēles par godalgām – tās skatītāji varēs apmeklēt bez maksas, uzrādot sadarbspējīgu Covid-19 sertifikātu un personu apliecinošu dokumentu, ja tas nebūs pretrunā ar tajā brīdī valstī spēkā esošajām epidemioloģiskās drošības prasībām.

Sacensības organizē Jelgavas valstspilsētas pašvaldības iestāde “Sporta servisa centrs” sadarbībā ar biedrību “Basketbola klubs “Jelgava””.

JELGAVAS PILSĒTAS ČEMPIONĀTA BASKETBOLĀ VĪRIEŠIEM NOLIKUMS

Teksts: JPPI Sporta servisa centrs