BK Jelgava/BJSS turpina uzvaru sēriju!

Sestdien, 13.martā, BK Jelgava/BJSS aizvadīja Douglas LSBL mājas spēli. Šoreiz Jelgavas sporta hallē uzņēmām Daugavpils Universitāti. Visas spēles laikā jelgavnieces kontrolēja notikumus laukumā, ne mirkli neizlaižot no rokām vadības grožus, kā rezultātā izcīnām trešo uzvaru (65:51) atjaunotajā turnīrā.

Jau no spēles pirmās minūtes, ar K.Kārkles precīzu metienu, BK Jelgava/BJSS izvirzījās vadībā. 1/4 noslēdzas ar 3 punktu pārsvaru mājinieču labā (13:10). Līdz puslaika pārtraukumam jelgavniecēm bija izdevies mazliet palielināt savu pārsvaru līdz +5 (30:25). 3/4 BK Jelgava/BJSS atgriezās laukumā ar jaunu elpu – 10 spēles minūšu laikā mājinieces bija uzaudzējušas savu pārsvaru jau līdz +13 (49:36), savukārt spēles noslēdzošajā nogrieznī mūsējām izdevās iekrāt pat +17, tomēr pēdējās sekundēs Daugavpils Universitātes spēlētājas ar precīzu tālmetienu starpību samazināja līdz -14 (65:51).

Spēlē pret Daugavpils Universitāti ar 12 rezultativitātes punktiem atzīmējās trīs meitenes: Alise Karlsone, kas papildus guvusi arī 13 atlecošās bumbas, Viktorija Ivanova un Enija Ķīvīte, kas papildus sakrājusi arī 7 atlecošās bumbas un 4 rezultatīvas piespēles. Iepriekšējās spēles rezultatīvākā spēlētājai Katrīnai Kārklei šajā spēlē 11 punkti, 9 atlecošās bumbas un 4 rezultatīvas piespēles. Pārējās punktu guvējas: S.Smirnova (10), LZambrāne (6), L.Beitāne (2). Šobrīd BK Jelgava/BJSS ar 3 uzvarētām spēlēm un 6 punktiem ierindojas B grupas 1.vietā.

Nākamo spēli BK Jelgava/BJSS aizvadīs izbraukumā, kad otrdien, 16.martā, Jūrmalas VĢ laukumā tiksies ar BK Jūrmala. Spēles sākums plkst.19:00, spēles tiešraide tiks nodrošināta BK Jūrmala Youtube kanālā.