BK Jelgava/BJSS laukumā atgriežas ar uzvaru!

Ar Douglas LSBL spēli trešdienas vakarā Jelgavas sporta hallē atgriezās basketbols. Šoreiz BK Jelgava/BJSS dāmas līgas B grupas mājas spēlē tikās ar spēcīgo BK Saldus/Sporta skola, kuru iepriekš no piecām savstarpējām spēlēm mūsējām izdevies uzvarēt tikai vienreiz. Tomēr šoreiz jelgavnieces bija pārākas un precīzākas, izcīnot otro uzvaru atjaunotajā Douglas LSBL turnīrā ar rezultātu 59:54.

Spēles sākumā abām komandu sniegumā bija vērojama zema metienu precizitāte – spēles rezultātu dāmas atklāja tikai spēles 2.minūtē ar precīzu soda metienu. Pēc 1/4 BK Jelgava/BJSS noslēdz ar +2 (12:10). 2/4 sākumā BK Saldus/Sporta skola īsā laikā ieguva +1, tomēr turpinājumā mūsējās spēja uzkrāt 10 punktu pārsvaru. Līdz puslaika beigām viesi rezultāta starpību samazināja līdz -5 (30:25). Arī 3/4 laukumā dominēja BK Jelgava/BJSS, saglabājot savu pārsvaru visu ceturtdaļu, noslēdzot to ar +8 (45:37). Spēles noslēdzošā nogriežņa sākumā mājinieces palielināja savu pārsvaru līdz +13, tomēr līdz spēles beigām BK Saldus/Sporta skola mūsējo pārsvaru spēja sarucināt. Spēli noslēdzam ar uzvaru ar rezultātu 59:54.

Rezultatīvākā spēlētāja BK Jelgava/BJSS sastāvā ar 22 punktiem, 6 atlecošajām bumbām un 8 izprovocētām piezīmēm – Katrīna Kārkle. Diāna Dude spēlē guva 8 punktus un izcīnīja 9 atlecošās bumbas, savukārt Alisei Karlsonei šajā spēlē 6 gūti punkti un 4 rezultatīvas piespēles. Pārējās punktu guvējas: L.Zambrāne (5), L.Čevere (5), E.Ķīvīte (4), S.Smirnova (3), U.Laugale (3), V.Ivanova (2), L.Beitāne (1). Šobrīd BK Jelgava/BJSS ar 2 uzvarētām spēlēm un 4 punktiem ierindojas dalītā grupas 1.vietā.

Arī nākamo spēli BK Jelgava/BJSS aizvadīs mājās – sestdien, 13.martā, Jelgavas sporta hallē dāmas tiksies ar spēcīgo Daugavpils Universitāti. Spēles sākums plkst.13:00. Atgādinām, ka Douglas LSBL B grupā no 10 komandām vienā spēļu aplī līdz aprīlim tiks noskaidrotas 2 spēcīgākās vienības, kas iekļūs izslēgšanas turnīrā.

Pamatojoties uz valstī izsludināto ārkārtējo situāciju spēles norisinās bez skatītājiem, ievērojot visus valstī noteiktos epidemioloģiskās drošības noteikumus. Spēles tiešraidē iespējams vērot Latvijas Basketbola savienības Youtube kanālā.