BK Jelgava/BJSS piekāpjas BS Rīga/TTT Rīga/Kadetes

Otrdienas vakarā BK Jelgava/BJSS aizvadīja izbraukuma spēli LSBL, kurā tikās ar BS Rīga/TTT Rīga/Kadetes. Pēc daudzsološa spēles sākuma ar 8 vadības maiņām pirmajā ¼ , veiksme laukumā tomēr bija mājinieču pusē, tādējādi sagādājot jelgavniecēm vēl vienu zaudējumu ar rezultātu 54:67. Jāatzīmē, ka šī bija pirmā spēle, kurā BK Jelgava/BJSS sastāvā uz laukuma kāpa komandas jaunā spēlētāja – Marta Milta.

Spēles pirmajā ¼  laukumā bija vērojama spraiga cīņa, abām komandām uz maiņām atrodoties vadībā. Pirmās 10 minūtes noslēdzās ar rezultātu 22:17, par labu BS Rīga/TTT Rīga/Kadetes. Otrajā ¼  rīdzinieces strauji pieaudzēja pārsvaru un mūsējām izdevās iemest tikai 7 punktus – ejot puslaika pārtraukumā rezultāts uz tablo vēstīja jau 42:24. Spēles otrā puslaika sākumā lielu izmaiņu nebija, tomēr, lai arī trešās ¼  pēdējās 2,5 minūtes nevienai no komandām neizdevās gūt nevienu punktu, mūsējās spēja ierobežot laukuma saimnieču uzbrukumu un samazināt pretinieču pārsvaru, pirmspēdējo spēles nogriezni noslēdzot ar -11 (50:39). Spēles noslēdzošajā ¼  laukumā varēja vērot samērā līdzvērtīgu sniegumu, tomēr iepriekš spēlē ielaisto punktu deficīts izlēma spēles likteni un BK Jelgava/BJSS nācās atzīt BS Rīga/TTT/Kadetes pārākumu ar 67:54. 

Rezultatīvākā spēlētāja mūsējo sastāvā ar 16 punktiem, 14 atlecošajām bumbām, 9 izprovocētām piezīmēm un 20 efektivitātes punktiem – Diāna Dude. 16 punkti arī Alisei Karlsonei, kam pievienojās arī 9 atlecošās bumbas. Pārējās punktu guvējas BK Jelgava/BJSS sastāvā: Katrīna Kārkle (7), Diāna Brunava (7), Enija Ķīvīte (5), Marta Milta (2), Undīne Laugale (1).

Nākamo spēli BK Jelgava/BJSS aizvadīs izbraukumā 20.decembrī, kad Liepājas OV tiksies ar SBK Liepāja/LSSS. Atgādinām, ka pirmajā abu komandu tikšanās reizē Zemgales OC novembra sākumā jelgavnieces piedzīvoja zaudējumu ar 45:82. Savukārt mūsu LBL2 komanda nākamo spēli aizvadīs mājās, kad piektdien, 14.decembrī, Jelgavas sporta hallē tiksies ar BK Saldus.