BK Jelgava/BJSS neizdodas apturēt SBK Liepāja/LSSS

Trešdienas vakarā Zemgales Olimpiskajā centrā LSBL ietvaros uz laukuma tikās BK Jelgava/BJSS un SBK Liepāja/LSSS. Pēc daudzsološa spēles sākuma mūsējās nenoturēja spēles tempu un kopumā aizvadīja mazrezultatīvu spēli, kamēr viesi pārņēma vadības grožus un izcīnīja stabilu uzvaru ar 82:45.

Spēles pirmajās minūtēs BK Jelgava/BJSS izdevās izvirzīties vadībā un gūt 6 bezatbildes punktus, taču jau 5.minūtē liepājnieces mūsējās panāca, un ceturtdaļas turpinājumā abas komandas spēlēja punkts punktā. Ceturtdaļas galotnē tomēr mazliet veiksmīgāki viesi un 1/4 noslēdzam ar 13:14. Otrajā spēles ceturtdaļā SBK Liepāja/LSSS mainīja spēles gaitu un palielināja pārsvaru, puslaika pārtraukumā dodoties jau ar 26:33. Spēles trešajā nogrieznī mūsējām spēle pavisam nevedās – 10 spēles minūšu laikā jelgavnieces guva vien 8 punktus, kas ļāva viesiem izvirzīties drošā +18 vadībā (34:52). Spēles pēdējā ceturtdaļā BK Jelgava/BJSS nespēja izrādīt pietiekami lielu pretestību un apturēt liepājnieces – rezultātā visa spēle noslēdzās ar 45:82, mūsu komandai piedzīvojot 8.zaudējumu šajā sezonā.

Rezultatīvākā spēlētāja BK Jelgava/BJSS sastāvā ar 11 gūtiem punktiem, 5 atlecošajām bumbām un 9 izprovocētām piezīmēm – Diāna Dude. Alisei Karlsonei – 9 punkti un 9 atlecošās bumbas. 9 punkti arī Katrīnai Kārklei, kas papildus guvusi arī 4 atlecošās bumbas un izprovocējusi 6 pretinieču piezīmes. Pārējās punktu guvējas: Ronda Ozoliņa (8), Enija Ķīvīte (4), Dace Blūma (2), Vita Šadrova (2).

Nākamo un pēdējo pamatturnīra spēli BK Jelgava/BJSS aizvadīs izbraukumā 15.novembrī, tiekoties ar BK Saldus/Sporta skola vienību. Spēles sākums plkst.18:30. Savukārt mūsu LBL2 komanda BK Jelgava/LLU nākamo spēli aizvadīs sestdien, 10.novembrī, kad Ventspils OC tiksies ar Ventspils Augstskolu. Spēles sākums plkst.17:00.