BK Jelgava/LLU revanšējas ventspilniekiem

Pārliecinošu uzvaru 21.novembra vakarā izcīnījusi BK Jelgava/LLU, kura tikās ar Ventspils Augstskolas komandu, lai mēģinātu revanšēties par pirmo un vienīgo zaudējumu LBL2 1. spēļu aplī. Par spīti tam, ka traumu dēļ komandai nevarēja palīdzēt vairāki spēlētāji, jelgavnieki svinēja skaistu uzvaru ar rezultātu 85:62.

Spēles pirmajā ceturtdaļā abas komandas aizvadīja līdzvērtīgu spēli, tomēr pirmajā pārtraukumā dodoties jelgavniekiem bija izdevies iekrāt 7 punktu pārsvaru (27:20). Otrajā ceturtdaļā tika aizvadīta spraiga, emocijām piesātināta cīņa par katru laukuma centimetru, tomēr Ventspils Augstskolas basketbolisti šoreiz nespēja turēt līdzi mūsējiem – puslaika pārtraukumā ejot rezultāts uz tablo 50:33 par labu mājiniekiem. Pēc puslaika pārtraukuma ventspilniekiem spēles gaitu lauzt neizdevās – pateicoties lieliskai spēlei aizsardzībā un labi veidotiem uzbrukumiem jelgavnieki bija uzaudzējuši stabilu pārsvaru, izcīnot uzvaru spēlē ar rezultātu 85:62.

Rezultatīvākais spēlētājs mūsu komandā – Andris Justovičs ar 22 punktiem, 7 atlecošajām bumbām un 3 rezultatīvām piespēlēm. Salvis Mētra sakrājis 17 punktus, 9 atlecošās bumbas un 4 rezultatīvas piespēles. BK Jelgava/LLU centrs Jēkabs Rozītis komandas rezultātam pievienojis 15 gūtos punktus, kā arī izcīnījis 8 bumbas zem groza. Pārējie punktu guvēji komandā: Kaspars Neimanis (11), Jānis Bērziņš (8), Toms Bitītis (6), Uldis Feldmanis (6).

Šī bija pēdējā mājas spēle LBL2 regulārās sezonas 1.spēļu aplī. Nākamo spēli BK Jelgava/LLU aizvadīs izbraukumā, 29.novembrī tiekoties ar BJBS Rīga/Rīdzene. Spēles sākums: 18:45.