“Jelgava” tiksies ar perfektajiem liepājniekiem

15.oktobrī Liepājas olimpiskajā centrā Latvijas Basketbola līgas (LBL) spēlē BK “Jelgava” tiksies ar “Liepāja/Triobet” komandu, kas līdz šim četrās spēlēs izcīnījusi četras uzvaras. Spēles sākums plkst. 19.30 un to video tiešraidē translēs Sportacentrs.com.

Jelgavnieku pretinieki basketbola sabiedrību šajā sezonā patīkami patīkami pārsteiguši, izcīnot Baltijas Basketbola līgas (BBL) kausu un pirmajās LBL spēlēs izcīnot uzvaras pār “Latvijas Universitāti”, “Barons kvartāls”, BK “Saldus” un “Jūrmala/Fēnikss”.

BK “Jelgava” ir padevies diametrāli pretējs sezonas sākums, salīdzinājumā ar ši vakara pretiniekiem, taču Mārtiņa Gulbja un Gata Justoviča šim mačam gatavojas indiviudāli, līdzīgi kā uz visiem pārējiem. Komanda ir labā noskaņojumā, spēlētāji ir bez savainojumies un mūsu spēlētāji laukumā dosies pilni motivācijas un apņēmības.

Līdz šim aizvadītajās trijās spēlēs BK “Jelgava” sastāvā rezultatīvākais spēlētājs bija saspēles vadītājs Kristaps Pļavnieks, kurš vidēji gūst 16 punktus, ieņemot dalītu 1./2. vietu visas līgas rezultatīvāko spēlētāju sarakstā. K.Pļavnieks arī caurmērā izdara 3.67 rezultatīvas piespēles, savukārt labākais cīnītājs zem groza ir lietuvietis Denis Krestinins, kurš vidēji savāc 12.33 bumbas ik mačā un ir labākais šajā rādītājā visā līgā.

Informāciju sagatvoja

BK “Jelgava” pārstāvis

Jānis Tiltiņš.

Mob.tel.: 25150704

e-pasts: [email protected]