BK Jelgava/LLU pamatturnīru noslēgs ar labdarības spēli!

BK Jelgava mīl ne tikai basketbolu, bet arī darīt labas lietas, tāpēc Ramirent LBL2 pamatturnīru noslēgsim ar labdarības spēli ar mērķi sniegt atbalstu Jelgavas Mazo dzīvnieku patversmei. Jau piektdien, 6.martā, Jelgavas sporta halles laukumā aizvadīsim pamatturnīra pēdējo spēli, kurā uzņemsim Ventspils Augstskolas vienību. Spēles sākums plkst.20:00.

Šī spēle būs īpaša, jo tās laikā BK Jelgava aicina ikvienu uzlabot Jelgavas Mazo dzīvnieku patversmes dzīvi, ziedojot četrkājaino draugu ikdienai nepieciešamās lietas – segas, rotaļlietas, kaklasiksnas, kvalitatīvu ēdienu, saimniecības preces (slotas, telpu uzkopšanas līdzekļi, spaiņi) u.c., kā arī veikt ziedojumus patversmē esošo dzīvnieku uzturēšanai. Atnestās lietas varēs nodot BK Jelgava pārstāvim Jelgavas sporta hallē.

Šobrīd Jelgavas Mazo dzīvnieku patversmē uzturas 21 suns un 31 kaķis, tomēr skaitlis ir ļoti mainīgs – tā kā tuvojas pavasaris, tad jārēķinās, ka drīzumā sāksies kaķēnu un kucēnu laiks un skaits ievērojami pieaugs. Bez materiālā atbalsta sniegšanas patversmes iemītniekiem pietrūkst arī māju sajūtas un mīlestības, tāpēc labākais no veidiem, kā palīdzēt, ir pieņemt apdomātu lēmumu par patversmē ievietoto dzīvnieku adopciju. Visi adopcijai pieejami dzīvnieki ir attārpoti, vakcinēti, sterilizēti vai kastrēti; visiem suņiem ir ievietoti mikročipi.

Vairāk informācijas: http://www.dzivniekupolicija.lv/lv/atbalsti-vmfpatversmi . Informācija par dzīvnieku adopciju: http://www.dzivniekupolicija.lv/lv/adoptetaja-abc