Jelgavas kausa izcīņas uzvarētāju basketbolā uzzināsim jau sestdien!

Jau šo sestdien, 8.decembrī, tiks noskaidroti Jelgavas pilsētas 2018.gada kausa izcīņas basketbolā uzvarētāji, kad norisināsies pēdējās turnīra spēles – plkst. 11:00 uz laukuma tiksies NĪP un Valauto, kas cīnīsies par bronzas medaļām, savukārt lielajā finālā plkst.12:30 tiksies divas stiprākās turnīra komandas – Doks un Ķepas.

Jelgavas pilsētas kausa izcīņas turnīra pirmās spēles tika aizvadītas oktobra sākumā, un turnīra nākamie posmi norisinājās gandrīz katru nedēļas nogali. Šogad turnīra pieteicās 9 komandas – Doks, Kultūra, Ķepas, NĪP, Rokiji, Platone, Skandijs, Vilki un Valauto. Līdz šim bez zaudējumiem spēlē Ķepas (8/0, 16 punkti), kas pusfinālā ar 90:72 uzveica Valauto, savukārt Doks (6/2, 14 punkti) ar 94:76 apspēlēja NĪP, līdz ar to Ķepas un Doks nodrošināja sev vietu finālā. Par 3.vietu cīnīsies pusfināla zaudētāju komandas – NĪP un Valauto.

Atgādinām, ka 2017.gadā Jelgavas pilsētas kausa izcīņas turnīrā no oktobra līdz decembrim piedalījās 11 komandas Spraigā fināla spēlē uzvaras laurus plūca Doki, otrajā vietā aiz sevis atstājot Ķepas.

Jelgavas pilsētas kausa izcīņu basketbolā vīriešiem 2018 organizē BK Jelgava sadarbībā ar Jelgavas pilsētas pašvaldības iestādi „Jelgavas sporta servisa centrs”. Turnīra mērķis ir veicināt spēlētāju sportiskās meistarības un fiziskās sagatavotības attīstību, kā arī popularizēt amatieru basketbolu Jelgavā un nodrošināt iedzīvotāju iesaistīšanos aktīvās, regulārās sporta nodarbībās.