BK Jelgava/BJSS sezonu sāk ar zaudējumu pagājušā gada bronzas medaļniecēm

Trešdienas vakarā mūsu Latvijas-Igaunijas-Lietuvas līgā (LSBL) spēlējošā komanda BK Jelgava/BJSS aizvadīja pirmo spēli, kurā tikās ar iepriekšējās sezonas bronzas medaļas ieguvējām TTT Rīga Juniores. Rīdzinieces uz laukuma rādīja pārliecinošu sniegumu, kuru mūsējām neizdevās ierobežot, rezultātā BK Jelgava/BJSS debijas spēle noslēdzās ar zaudējumu 79:43.

Spēli mūsu meitenes sāka apņēmīgi, pēc pirmās ceturtdaļas rezultāts uz tablo bija iepriecinošs – 16:8 mūsējām par labu. Tomēr jau otrā spēles nogriežņa vidū TTT Rīga Juniores bija panākušas mūsējās un izvirzījās vadībā, puslaika pārtraukumā ejot ar 21:27. Trešās ceturtdaļas sākumā rīdzinieces strauji palielināja pārsvaru, pēc nospēlētām 2 minūtēm panākot +12, mūsējām šajā laika sprīdī iemetot tikai 2 punktus. Trešās ceturtdaļas beigās rezultāts uz tablo – 35:51. Noslēdzošās ceturtdaļas laikā BK Jelgava/BJSS nespēja mainīt spēles gaitu un atgūt kontroli uz laukuma, līdz ar to debijas spēli noslēdzam ar zaudējumu.

Rezultatīvākā spēlētāja BK Jelgava/BJSS sastāvā spēlē pret TTT Rīga Juniores – Alise Karlsone ar 14 punktiem, 3 atlecošajām bumbām un 4 izprovocētām piezīmēm. Vitai Šadrovai – 8 punkti un 9 atlecošās bumbas, savukārt Diānai Dudei – 6 punkti, 14 atlecošās bumbas un 4 izprovocētas piezīmes. Pārējās punktu guvējas komandā: Dace Blūma (6), Katrīna Kārkle (4), Ance Ozola (2), Enija Ķīvīte (2), Zane Neilande (1).

Nākamo spēli BK Jelgava/BJSS aizvadīs jau šo sestdien, 13.oktobrī, kad Zemgales Olimpiskajā centrā tiksies ar Lietuvas komandu Audentese Spordiklubi, kura līdz šim piedzīvojusi 1 zaudējumu un izcīnījusi 1 uzvaru. Spēles sākums plkst.17:00.

Atgādinām, ka šosezon ir vēl viens lielisks iemesls apmeklēt BK Jelgava spēles LBL2 un LSBL – vienam no mūsu uzticamākajiem līdzjutējiem kopā ar Probasketball basketbola veikalu dāvināsim Kristapa Porziņģa oficiālos sporta apavus – adidas Pro Bounce 2018. Vairāk informācijas meklē mūsu mājaslapā!