BK Jelgava/LLU ceturtdaļfinālu iesāks mājās

Trešdien, 4.aprīlī, BK Jelgava/LLU savā laukumā Jelgavas sporta hallē pirmajā ceturtdaļfināla spēlē uzņems RSU komandu. Spēles sākums plkst.20:00.

BK Jelgava/LLU ir aizvadījusi labu sezonu un regulāro turnīru noslēgusi 2.vietā, piekāpjoties vien BK Ķekava/Optibet vienībai. Pēc pārliecinošas uzvaras ar 2:0 astotdaļfinālā pret SC Mēmele/Bauskas BJSS mūsējie ir nodrošinājuši sev vietu certurtdaļfinālā, kurā tiksies ar RSU komandu. Līdz šim abas komandas uz laukuma ir tikušās divas reizes LBL2 regulārajā turnīrā – jāatzīmē, ka abas reizes uzvaru ar rezultātu 68:56 un 97:88 izcīnījuši jelgavnieki.

RSU vienība regulārajā turnīrā ar bilanci 8/14 ierindojās 7.vietā, savukārt vietu ceturtdaļfinālā izcīnīja pēc droša +27 punktu pārsvara pār VEF skola audzēkņiem astotdaļfināla cīņās. Atgādinām, ka cīņā par iekļūšanu pusfinālā spēles ritēs līdz kādas komandas divām uzvarām un tāda pati izspēles kārtība būs pusfinālā, kā arī spēlē par trešo vietu. LBL2 čempioni tiks noteikti sērijā līdz trīs uzvarām.

Nāc un atbalsti savu komandu klātienē! Visi par Jelgavu, visi par BK Jelgava/LLU!