Noslēgušies BK „Jelgava” rīkotie vasaras basketbola treniņi bērniem

Šodien, 3.augustā, Jelgavas sporta hallē bērni kopā ar treneri Gati Justoviču aizvadīja pēdējo treniņu projekta „Fortum treneris” ietvaros, ko organizē BK „Jelgava” sadarbībā ar JPPI „Sporta servisa centrs” un “Fortum Latvijā”.

Treniņu cikla laikā, kuros kopsummā piedalījās ap 90 bērniem vecumā no astoņiem līdz divpadsmit gadiem, dalībniekiem bija iespēja uzlabot vispārējo fizisko sagatavotību un pilnveidot savas basketbola prasmes profesionāla trenera vadībā.

Pēdējais oficiālais treniņš noslēdzās ar kopīgu garda kliņģera baudīšanu, bet par noslēguma “lielo kulmināciju” uzskatāms kopīgs Latvijas vīriešu basketbola izlases pārbaudes spēles apmeklējums nākamās nedēļas nogalē.

G.Justovičs uzskata, ka nometne ir vērtīga iespēja bērniem tuvāk iepazīt sporta veidu un tas bieži kalpo par iemeslu, kāpēc nākotnē jaunie sportisti savu nākotni saista tieši ar šo sporta veidu. „Ir tāda gandarījuma, labi padarīta darba sajūta. Patīkami redzēt, ka lielākā daļa mazo basketbolistu uz treniņiem nāk jau ceturto gadu. Šogad esam sasnieguši rekordu – visu četru gadu laikā, kopš šie treniņi notiek, nav bijis tik liels dalībnieku skaits,” stāsta Gatis.

Balstoties uz lielo atsaucību, BK „Jelgava” ar septembra mēnesi plāno turpināt organizēt bērnu basketbola treniņus. Interesentus lūgums pieteikties, rakstot uz e-pastu [email protected]. Sīkāka informācija par dalības maksu, norises vietu un laikiem sekos.