BK “Jelgava/BJSS” pastiprinās ar Ronaldu Elksni

BK Jelgava savu sastāvu papildinājusi ar centra spēlētāju Ronaldu Elksni, kurš laukumā varētu iziet jau rītdienas spēlē pret Rīga/Rīdzene.

23 gadus vecais un 205 cm garais centra spēlētājs Ronalds Elksnis, kurš tikpat labi var darboties arī spēka uzbrucēja pozīcijā, no 2012.-2015.gadam mācījās un spēlēja otrpus okeānam. Amerikā Elksnis vispirms pārstāvēja “Clark College” rindas, bet pēdējo sezonu, pirms atgriešanās mājās, pavadīja “John Brown University” sastāvā.
Iepriekšējo sezonu centra spēlētājs aizvadīja savas dzimtās komandas Gulbenes Buki/BJSS rindās, kur bija viens no tās līderiem. Latvijas Basketbola Līga (LBL) 2.divīzijas turnīrā viņš aizvadīja 29 spēles, kurās vidēji izcēlās ar 12,7 punktiem un 10 atlēkušajām bumbām. Turklāt Elksnis ir viens no tiem centra spēlētājiem, kas grozam veiksmīgi var uzbrukt arī no tālās distances, iepriekšējā sezonā trīspunktu metienus realizējot ar 31.7% precizitāti.
Ronalda Elkšņa debija BK “Jelgava/BJSS” rindās tiek paredzēta jau rītvakar, kad jelgavnieki Zemgales Olimpiskajā centrā, plkst. 19.30, uzņems Rīga/Rīdzene basketbolistus, cenšoties izcīnīt trešo panākumu pēc kārtas.