Rihards Zēbergs slavē treneru ieguldīto darbu

10.oktobrī Zemgales olimpiskajā centrā “Aldaris” Latvijas Basketbola līgas (LBL) regulārajā čempionātā otro uzvaru izcīnīja BK “Jelgava”, kas ar 87:75 uzvarēja “Barons/LDz”. Viens no spēles varoņiem, Rihards Zēbergs pēc uzvaras atzina, ka treneru kolektīvs ieguldījis milzīgu darbu, lai komanda spētu izcīnīt uzvaru pār “Baronu”.

“Patīkami uzvarēt, it īpaši ja mūsu komanda nav favorīta statusā. Šādi uzvaram otro maču. “Jelgavas” komandas divas pēdējās uzvaras pierāda to, ka mēs esam konkurētspējīga komanda un varam cīnīties ar ikvienu pretinieku,” vērtē R.Zēbergs, kurš līdz šim aizvadīja savu labāko spēli “Jelgavas” kluba rindās, gūstot 19 punktus, kā arī sekmīgi apturot aizsardzībā pretinieku līderus.

“Abi treneri izdarīja pamatīgu darbu, analizējot pretinieku vājās vietas. Ieguldītais darbs attaisnojās arī šoreiz. To arī izmantojām spēles gaitā. Rezultātu šoreiz nesa gan ātra pāreja uzbrukumā, gan arī iespēlētās sadarbības,” tā basketbolists. “Savukārt pēc iegūtā milzīgā pārsvara, ko spējām panākt pret rīdziniekiem jau pirmajā ceturtdaļā, piedzīvojām kritumu, taču, tieši spēlētāju pašaizliedzība un disciplīna pēdējās spēles minūtēs ļāva mums svinēt otro uzvaru sezonā.”

Rihards Zēberg spēlē pret “Barons/LDz” 19 punktiem pievienoja arī piecas atlecošās bumbas un pēc trīs aizvadītajām spēlēm BK “Jelgava” spēlētājs, kurš regulāri mačos iesaistījies no rezervistu soliņa, ieņem augsto 10.vietu visā līgā efektivitātes statistikas kategorijā.