“Jelgavas” profesionāļi tiesā skolu spartakiādes spēles basketbolā

“Jelgavas” profesionāļi tiesā skolu spartakiādes spēles basketbolā

Šajā nedēļā basketbola klubam “Jelgava” nav plānoto spēļu “Aldaris” Latvijas Basketbola līgā. Paralēli treniņiem “Jelgavas” kluba spēlētāji Jānis Bērziņš, Kristaps Pļavnieks un Deniss Krestiņins piekrituši brīvprātīgi iesaistīties un tiesāt Jelgavas skolu spartakiādes spēles basketbolā, kas šonedēļ norisinās Jelgavas sporta hallē.

“Mēr ar komandas biedru Jānis Bērziņu to daram ar lielu prieku, jo šīs spēles atgādina laiku, kad vēl paši mācījāmies skolas solā un aistāvējām savas skolas godu,” stāsta BK “Jelgava” saspēles vadītājs un spartakiādes basketbola tiesnesis Kristaps Pļavnieks. “Lai gan spēku samēri komandām dažkārt ir krasi atšķirīgi, tomēr līdervienības savā starpā aizvada spraigas spēles, kurās aktīvi iesasitās arī līdzjutēji, atbalstot no tribīnēm.”

Arī “Jelgavas” kluba lietuviešu leģionārs Deniss Krestiņins, smaidot stāsta par piedzīvoto, īpaši, uzsverot, ka nevien profesionāļi laukumā mēdz aizrādīt tiesnešiem, bet pat mazie ķipari.

Basketbols sacensības turpināsies 19. un 20. novembrī, kad laukumā tiksies vecāko klašu skolēni – 1995./1998. gadā dzimušie. 26. un 27. novembrī spēkiem mērosies 1999./2000. gadā dzimušie skolēni. Sacensības notiek Jelgavas Sporta hallē, sākums pulksten 14.