Mārtiņš Gulbis: Spēle pret “Barons kvartāls” emocijas neizraisa

Sestdien, 25.oktobrī plkst. 17.00 Zemgales olimpiskajā centrā basketbola klubs “Jelgava” aizvadīs “Aldaris” Latvijas Basketbola līgas spēli pret Rīgas klubu “Barons kvartāls”, kuru pērnajā sezonā trenēja jelgavnieku šīs sezonas galvenais treneris Mārtiņš Gulbis.

“Ļoti ceru, ka laukumā būs vērojama saistoša spēle. Noteikti pacentīsimies izcīnīt pirmo uzvaru savā laukumā. Šim mačam esam nopietni gatavojušies un noteikti neesam atslābuši pēc pēdējās izcīnītās uzvaras pār LU komandu, tieši pretēji, darbojies ar vēl lielāku sparu treniņos,” stāsta BK “Jelgava” galvenais treneris Mārtiņš Gulbis. “Spēlējot pret savu bijušo komandu, īpašas sajūtas nepārņem. Basketbolā tā ir ierasta lieta, tādēļ es uz šo spēli gatavojos kā uz jebkuru citu.”

Rīgas “Barons kvartāls” šajā sezonā pretēji ekspertu prognozēm sezonu nav iesākuši veiksmīgi, četrās spēlēs izcīnot divas uzvaras un piedzīvojot divus zaudējumus. Neskatoties uz to, ka komandas sastāvā spīd tādas zvaigznes kā Kaspars Kambala un Kristaps Valters, pēc aizvadītajiem mačiem Edgara Tetera vadītā vienība vēl nav spējusi atrast pareizo spēles pavedienu. Jācer, ka jelgavnieki to spēs izmantot.

Sestdienas pretinieku rezultatīvākais spēlētājs ir bijušais BK “Jelgava” uzbrucējs Artūrs Bricis (vidēji 14 punkti ik mačā), savukārt visvairāk metienus no tieša groza tuvuma un ar augstu precizitāti (66.7%) izpilda centra uzbrucējs Kaspars Kambala, kurš savas basketbolista gaitas aizsāka Jelgavas sporta skolā pie trenera Alvila Eglīša.

“Jelgavas” sastāvā uz maču ierindā būs visi spēlētāji, arī komandas punktu gūšanas līderis un labākais piespēlētājs Kristaps Pļavnieks, kurš ir astotais labākais piespēļu dalītājs līgā. Turēsim īkšķus arī par Denisu Krestininu, kurš LBL atlecošo bumbu cīnītāju sarakstā saglabā pirmo vietu. Lietuviešu uzbrucējs aizvadītajās piecās spēlēs vidēji izcīnījis 12.4 bumbas.

BK “Jelgava” spēlētāji un treneri laipni aicina basketbola draugus apmeklēt intriģējošo spēli un atbalstīt mājinieku komandu.

Kā zināms spēles pārtraukumā notiks “Olybet” sporta bāra skatītāju konkurss/akcija – “Trāpi un saņem 500eiro”. Līdzjutēji, apmeklējot jebkuru “Aldaris” LBL maču un iegādājoties biļeti vai sezonas abonementu, ar precīzu metienu no centra varēs tikt pie 500 eiro.

Informāciju sagatavoja

BK “Jelgava” pārstāvis

Jānis Tiltiņš.

Mob.tel.L 25150704

e-pasts: [email protected]