BK Jelgava/BJSS piekāpjas TTT Rīga/Juniores

Sestdienas vakarā Zemgales Olimpiskajā centrā plkst.17:00 LSBL 2.apļa 2.spēli iesāka BK Jelgava/BJSS, kas uz laukuma tikās ar TTT Rīga/Juniores. Pirmajā abu komandu tikšanās reizē sezonas atklāšanas spēlē mūsu komanda piekāpās rīdziniecēm ar rezultātu 79:43, un arī šoreiz vēsture atkārtojās, jelgavniecēm atzīstot viesu pārākumu ar rezultātu 46:69.

Jau spēles pirmajās minūtēs TTT Rīga/Juniores izvirzījās vadībā, un to noturēja līdz par spēles beigām. 1/4 noslēdzās ar rezultātu 14:20, savukārt puslaikā abas komandas devās jau pie rezultāta 24:42. Lai arī pēc puslaika pārtraukuma jelgavnieces laukumā atgriezās ar jaunu cīņassparu un pirmo reizi spēlē ceturtdaļas ietvaros guva vairāk punktus nekā rīdzinieces, TTT Rīga/Juniores pārsvaru sadeldēt neizdevās, 3/4 noslēdzot ar 37:54. Spēles pēdējā nogrieznī jelgavnieces guva tikai 9 punktus, kas ļāva rīdziniecēm spēli noslēgt ar pārliecinošu +23 uzvaru.

11 punktus un 9 atlecošās bumbas jelgavnieču labā guvusi Alise Karlsone. Pa 10 punktiem Katrīnai Kārklei un Diānai Dudei, kura papildu guvusi arī 10 atlecošās bumbas. Pārējās punktu guvējas BK Jelgava/BJSS sastāvā: D.Blūma (6), D.Brunava (3), K.Hofmane (2), M.Milta (2), E.Ķīvīte (2).

Nākamo spēli BK Jelgava/BJSS aizvadīs izbraukumā, kad 11.decembrī plkst.19:30 tiksies ar BS Rīga/TTT/Kadetes vienību. Savukārt mūsu LBL2 vienība BK Jelgava/LLU 14.decembra vakarā iesāks 2.spēļu apli, kad Jelgavas sporta hallē uzņems BK Saldus vienību.

Atgādinām, ka kādam no sezonas uzticamākajiem BK Jelgava spēļu apmeklētājiem kopā ar basketbola veikalu ProBasketball dāvināsim Kristapa Porziņģa oficiālos sporta apavus – adidas Pro Bounce 2018. Tiekamies tribīnēs!