BK “Jelgava” karsējmeiteņu komandu papildinās jaunas dalībnieces

Trešdienas vakarā Jelgavas sporta halli pieskandināja skaļāka mūzika un iesvīdušus basketbolistus laukumā bija nomainījušas daiļā dzimuma pārstāves, kuras bija ieradušās uz ikgadējo basketbola kluba “Jelgava” karsējmeiteņu atlasi.

“Esmu priecīga un apmierināta, ka jaunajā sezonā uz atlasi ieradās astoņas meitenes. Pērnajā atlasē gāja krietni bēdīgāk,” secina deju studijas “Night&Day” vadītāja Linda Paulauska, kuras vadībā  karsējas trenējas jau no pirmās sezonas. “Ņemot vērā to, ka komandas sastāvā paliks vairākas dejotājas jau no ierastā sastāva, mums ir labas iespējas izveidot labu atbalsta komandu spēlētājiem laukumā.”

Karsējmeiteņu atlasē kandidātēm bija nedaudz jāpastāsta par savu dejošanas pieredzi un nodarbošanos ikdienā, kā arī “Night&Day” deju studijas treneres Tatjanas vadībā turpat jāiemācās elementāri deju soļi, kurus potenciālajām BK “Jelgava” karsējām vajadzēja pēc iespējas precīzāk atkārot, kā arī bija pašām jāimprovizē, vai jānodemonstrē akrobātikas elementi.

“Pirmā mājas spēle ir mazāk, nekā pēc viena mēneša. Arī mums būs smagi jāstrādā un pirmie treniņi paredzēti jau šajā nedēļā. Pēc aizvadītās atlases neviena no meitenēm netika atskaitīta. Visas ir uzaicinātas uz mūsu kopīgajiem treniņiem “Night&Day” deju studijas telpās. Ir zināms, ka komandas pamatsastāvā būs astoņas meitenes, taču līdzīgi kā basketbolā, arī atbalsta komandā ir vajadzīgas rezervistes, tādēļ ir labi, ka patlaban esam tik kuplā skaitā,” apņēmības pilna ir L.Paulauska.