Piena, Maizes un Medus svētku 3×3 basketbola turnīrs

Ar daudzveidīgu aktivitāšu programmu Jelgavā 26.augustā tiks svinēti 17. Vispārējie Latvijas Piena, Maizes un Medus svētki. Svētku ietvaros BK “Jelgava” sadarbībā ar JPPI “Sporta Servisa centrs” organizē 3×3 basketbola turnīru, kurā dalību varēs ņemt jebkurš, neatkarīgi no vecuma un prasmju līmeņa.

Turnīra sākums plānots plkst.11:00 Pasta salā, un sacensību galvenā tiesneša pienākumus pildīs BK Jelgava jaunais galvenais treneris Gatis Justovičs. Spēles notiks uz trīs laukumiem, par izspēles kārtību vienojoties uz vietas pirms turnīra sākuma. Katrā komandā ir atļauts pieteikt četrus spēlētājus, un dalībai var reģistrēties pasākuma dienā uz vietas no plkst.10:00 vai iepriekš „3x3planet.com” mājaslapā. Spēlētāji tiks sadalīti četrās grupās:

  • Meitenes līdz 15 gadu vecumam;
  • Jaunietes un sievietes no 16 gadu vecuma;
  • Zēni līdz 15 gadu vecumam;
  • Jaunieši un vīrieši no 16 gadu vecuma.

Dalība turnīrā ir bezmaksas, tāpēc aicinām ikvienu interesentu pievienoties svētku sportiskajām aktivitātēm.

Sacensības tiks reģistrētas Starptautiskās Basketbola federācijas (FIBA) 3×3 basketbola sacensību platformā “3x3planet.com”, nodrošinot iespēju spēlētājiem krāt pasaules ranga punktus sev individuāli un Latvijai valstu reitingā. Lai tas notiktu, visiem 13 gadus sasniegušajiem basketbolistiem nepieciešams izveidot savu spēlētāja profilu.