Panākumu sarakstam pievienojam arī Mārupi

Jau vienpadsmito uzvaru pēc kārtas Latvijas Basketbola līgas (LBL) 2.divīzijas TOP 12 posmā izcīnījis BK “Jelgava”, kas savā laukumā ar 78:70 apspēlēja “Mārupes” SC, uz brīdi izvirzoties arī čempionāta līderpozīcijās.

TOP 12 posma cīņas straujiem soļiem tuvojas tā noslēgumam. Lielisku ritmu tajā šobrīd uzņēmuši BK “Jelgava”  basketbolisti, kas teju jau divus mēnešus cīnās bez zaudējumiem, gūstot jau 11 uzvaras pēc kārtas. Pēdējā mačā mūsējie tikās ar sīksto “Mārupes” SC vienību, kas kopvērtējumā ieņem piekto vietu. Savu sīkstumu un neatlaidību mārupieši uzskatāmi nodemonstrēja arī laukumā, līdz pat mača 34.minūtei aizvadot līdzvērtīgu spēkošanos. Taču spēles izskaņā Vara Krūmiņa padotie spēja lauzt cīņas gaitu un izcīnīt uzvaru ar 78:70 (20:16, 13:16, 23:21, 22:17).

Rezultatīvākais spēlētājs jelgavnieku rindās šoreiz ar 19 gūtajiem punktiem bija Andris Justovičs. Savukārt ar 16 un 15 ačiem atzīmējās attiecīgi Edgars Krūmiņš un Kalvis Krūmiņš. Pārējie punktu guvēji: Jānis Bērziņš 8, Gatis Justovičs 6, Jānis Atelbauers 4, Ronalds Elksnis 4, Toms Bitītis 2, Niks Kļaviņš 2, Oskars Liepiņš 2.

TOP 12 posma kopvērtējumā BK “Jelgava” ar 17 uzvarām un 4 zaudējumiem uz brīdi ir izvirzījusies līderpozicījās, jo tiešās konkurentes – BA “Turība” un BK “Ķekava” ir aizvadījušas attiecīgi par divām un trijām spēlēm mazāk.

Punktu TOP 12 posma spēlēm mūsējie pieliks 7.martā, kad savā laukumā, Zemgales Olimpiskajā centrā, uzņems septītās vietas īpašnieci BK “Ogre/Kumho Tyre-2” vienību. Spēles sākums plkst. 19.30.

Foto: Ivars Veiliņš, Jelgavas Vēstnesis.