Kristaps Pļavnieks – meistarības konkursu dalībnieks ar pieredzi

21.februārī Ventspilī norisināsies “Aldaris” Latvijas Basketbola līgas Zvaigžņu spēle un tradicionālie meistarības konkursi. Basketbola klubu “Jelgava” “Sportland” meistarības sacensībā pārstāvēs komandas naskākais vīrs – saspēles vadītājs Kristaps Pļavnieks.

“Sajūtas ir patīkamas, ka varēšu šajos basketbola svētkos pārstāvēt savu klubu,” lepni stāsta K.Pļavnieks. “Vēl pagājušajā sezonā, kad pārstāvēju basketbola klubu “VEF Rīga” arī piedalījos šajā pašā konkursā un aizkļuvu līdz finālam. Īpaši šim pasākuma neplānoju gatavoties, taču ja startēšu ar lielu pārliecību izredzes uzvarēt ir lielas, taču konkurenti arī būs spēcīgi. Uzskatu, ka izredzes gūt uzvaru visiem ir vienādas.”

BK “Jelgava” “pirmā vijole” laukumā aizvada savu produktīvāko sezonu LBL, vidēji mačā pavadītajās 30 minūtēs K.Pļavnieks caurmērā gūst 10.7 punktus, atdod 4.4 rezultatīvas piespēles, kas ir trešais labākais rādītājs visā līgā. Priekšā šajā rādītājā ir tikai pieredzējušie Andrius Mažutis (4.86) un Rinalds Sirsniņš (5.84).

Lai arī Zvaigžņu spēle nav aiz kalniem, tomēr Kristaps Pļavnieks apgalvo, ka darbs pa priekšu un atpūta pēc tam. “Mūsu komandu sagaida ļoti svarīga spēle ceturtdienas vakarā, kad Jelgavas sporta hallē būs jātiekas ar “”Jūrmala/Fēnikss”. Patlaban jākoncentrējas tikai uz šo maču.”

Jelgavnieki maču ar jūrmalniekiem aizvadīs 19.februārī, kad plkst. 19.00 tiksies Jelgavas sporta hallē, Mātera ielā 44a.