BK Jelgava jaunajā sezonā pievienosies vēl viens olimpiskais čempions – Nauris Miezis

Jau septembra beigās Jelgavas sporta hallē tiks atklāta Ramirent Nacionālās basketbola līgas jaunā sezona. Tajā mūsu vīru vienība dosies ar ievērojamiem pastiprinājumiem spēlētāju rindās un ar jaunu galveno treneri, tomēr komandas kodols palicis nemainīgs. 

Pagājušās sezonas čempionu godu šosezon mēģinās noturēt Jelgavā 12 spēlētāji no iepriekšējās sezonas, “rūdītie” mūsējie – Jānis Bērziņš, Armands Seņkāns, Edgars Krūmiņš, Armands Ginters, Andris Justovičs, Uldis Feldmanis, Kristaps Pļavnieks, Mārtiņš Šteinbergs, Kaspars Neimanis, kā arī jaunākie komandas spēlētāji – Salvis Fiļipovs, Kristers Vējš un Rainers Barkāns. Komandā pēc sezonu ilga pārtraukuma sveicam Tomu Bitīti. Viens no būtiskākajiem jaunās sezonas papildinājumiem ir Latvijas 3×3 basketbola izlases spēlētājs, olimpiskais čempions Nauris Miezis. Arī komandas “garo galu” šosezon papildinājis centra spēlētājs Roberts Mednis, kas iepriekšējo sezonu aizvadījis BK Jēkabpils vienībā. Jaunajā sezonā BK Jelgava pievienojies arī vēl viens jaunais basketbolists – 17 gadus vecais Markuss Tramdaks.

Izmaiņas notikušas arī treneru korpusā – BK Jelgava galvenā trenera pienākumus jaunajā sezonā pildīs Mārtiņš Liepa, kurš iepriekš pamatā trenējis jaunos basketbolistus Jūrmalā, taču pieredzi guvis arī kā trenera asistents Latvijas Baskebola līgas komandā “Jūrmala/Fēnikss” un Latvijas U20 izlasē.

Kluba valdes priekšsēdētājs Dins Ušvils norāda, ka jaunajā sezonā komandai ir viens mērķis – atkārtoti iegūt Ramirent Nacionālās basketbola līgas čempionu titulu un iekļūt Latvijas basketbola Užavas kausa pusfinālā.