Piena, maizes un medus svētku Jelgavas atklātais 3×3 basketbola turnīrs

Arī šogad, kā ierasts, Jelgavā Piena, maizes un medus svētku laikā norisināsies arī tradicionālais Jelgavas atklātais 3×3 basketbola turnīrs. Turnīra sākums 27.augustā plkst.11:00. 

Turnīru organizē BK Jelgava sadarbībā ar Jelgavas valstspilsētas pašvaldības iestādi Sporta servisa centrs un tajā varēs piedalīties dalībnieki, kuri ir izveidojuši un apstiprinājuši Starptautiskās Basketbola federācijas (FIBA) 3×3 basketbola spēlētāja profilu (https://play.fiba3x3.com/). Pieteikumu turnīram ar komandas nosaukumu un informāciju par katru spēlētāju – vārds, uzvārds, dzimšanas gads, diena, mēnesis – līdz 26.augusta pulksten 19 sūtīt elektroniski uz e-pastu [email protected]. Pieteikties varēs arī sacensību dienā to norises vietā no pulksten 10:00 līdz 10:45. Dalība turnīrā ir bez maksas.

Komandas sacentīsies šādās grupās:

  • meitenes vecumā no 11 līdz 13 gadiem,
  • jaunietes vecumā no 14 līdz 16 gadiem,
  • jaunietes un sievietes vecumā no 17 gadiem,
  • zēni vecumā no 11 līdz 13 gadiem,
  • jaunieši vecumā no 14 līdz 16 gadiem,
  • jaunieši un vīrieši vecumā no 17 gadiem.

Dalībnieku personas dati – vārds, uzvārds, dzimšanas gads, sacensību laikā uzņemties fotoattēli un videoattēli – tiks apstrādāti nolūkā organizēt sacensības, publiskot sacensību rezultātus, informēt sabiedrību par sacensību norisi un popularizēt šo sporta veidu un aktīvu dzīvesveidu. Reģistrējoties sacensībām, dalībnieks apliecina, ka ir iepazinies ar sacensību nolikumu, tai skaitā personas datu apstrādes noteikumiem, un sniedz piekrišanu dalībnieka personas datu apstrādei.