BK Jelgava februāri iesāk ar pārliecinošu uzvaru

Otrdien, 1.februāra vakarā, Jelgavas sporta hallē tika aizvadīta Ramirent Nacionālās basketbola līgas spēle. Šoreiz BK Jelgava savā laukumā uzņēma mums labi zināmo BK Ķekava. Jau no spēles pirmajām sekundēm vadību laukumā pārņēma mājinieki, un visas 40 spēles minūtes to pārliecinoši noturēja. BK Jelgava izcīna vēl vienu panākumu ar rezultātu 93:61. Šobrīd BK Jelgava ar 11 uzvarētām un 2 zaudētām spēlēm, un 24 punktiem ierindojas grupas turnīra tabulas 2.vietā aiz joprojām nepārspētās līderes BK Kandava/Anzāģe.

Savu pārsvaru uz laukuma BK Jelgava demontrēja jau no spēles sākuma un pēc 10 nospēlētām minūtēm mūsējie atradās 10 punktu vadībā (26:16). Otrajā ceturtdaļā mājinieki savu pārsvaru palielināja vēl par dažiem punktiem un puslaika pārtraukumā ejot rezultāts uz tablo rādīja 43:29. Atgriežoties laukumā notikumu gaita uz laukuma nemainījās, un jelgavnieki joprojām turpināja kontrolēt notikumus laukumā – pēc trešās ceturtdaļas pārsvars bija pieaudzis jau līdz +21 (66:45), savukārt līdz spēles beigām to izdevās palielināt līdz drošam un pārliecinošam +32 (93:61).

Rezultatīvākais spēlētājs BK Jelgava sastāvā spēlē pret BK Ķekava – Kristaps Pļavnieks, kurš sakrājis 24 punktus, 6 atlecošās bumbas un 6 rezultatīvas piespēles. 14 punktus guvis Andris Justovičs, savukārt Mārtiņš Šteinbergs kopējam punktu guvumam pievienojis 12 punktus un 9 atlecošās bumbas. Pārējie punktu guvēji BK Jelgava sastāvā: Armands Ginters (11), Roberts Pāže (9), Armands Seņkāns (8) Kaspars Neimanis (8), Jānis Bērziņš (3), Salvis FIļipovs (2), Uldis Feldmanis (2).

Nākamo Ramirent Nacionālās basketbola līgas spēli BK Jelgava aizvadīs 8.februārī Jelgavas sporta hallē, kad tiksies ar BK Talsi. Spēles sākums plkst.20:00. Savukārt BK Jelgava/BJSS jau 3.februārī plkst.19:30 Latvijas Sieviešu basketbola līgas izbraukuma spēlē tiksies ar Valmiera Glass ViA/BVBS. Atgādinām, ka BK Jelgava mājas spēles norisinās zaļajā režīmā – ieeja spēlē tikai uzrādot sadarbspējīgu vakcinācijas vai pārslimošanas sertifikātu. Skatītājiem tribīnēs jālieto sejas maskas.