BK Jelgava/BJSS Douglas LSBL sezonu noslēdz ar zaudējumu

Aizvadītajā nedēļas nogalē aprīlī tika aizvadīts Douglas LSBL B grupas Fināla 4 turnīrs, kurā 4 komandas cīnījās par pēdējo brīvo vietu lielajā finālā, kura norise šobrīd plānota 25. un 26.aprīlī. Sestdien abās pusfināla spēlēs uzvarēja A grupas komandas – pirmajā spēlē RSU ar 59:54 uzvarēja Daugavpils Universitātes vienību, savukārt otrajā spēlē BJBS Rīga/Juniores izrādījās vairāk kā uz pusi labākas un rezultatīvākas par BK Jelgava/BJSS, tādējādi Douglas LSBL sezonu noslēdzam ar zaudējumu ar rezultātu 40:91.

Rezultatīvākā spēlētāja BK Jelgava/BJSS sastāvā ar 13 gūtiem punktiem un 5 izprovocētām piezīmēm – Enija Ķīvīte. 11 punktu guvums – Loretai Beitānei, savukārt 7 punkti, 10 atlecošās bumbas un 5 izprovocētas piezīmes – Diānai Dudei. Pārējās punktu guvējas: L.Zambrāne (6), S.Smirnova (3).

Svētdienas mazā ceturtdaļfināla spēlē savā starpā tikās iepriekšējās dienas spēļu uzvarētājas – RSU un BJBS Rīga/Juniores. Savstarpējā aizraujošā un spraigā spēlē pēc 10 vadības maiņām pārākas tomēr izrādījās BJBS Rīga/Juniores, kas nervus kutinošā spēles noslēgumā izcīnīja uzvaru ar rezultātu 74:73. Ar uzvaru turnīrā BJBS Rīga/Juniores ir nodrošinājušas vietu Latvijas čempionāta Final 4 turnīrā, kurā jau līdz šim dalību izcīnījušas trīs vadošās A grupas komandas – TTT Rīga, Latvijas Universitāte un Liepāja/LSSS.