Jelgavas pilsētas čempionāts un kausa izcīņa basketbolā vīriešiem – jau svētdien!

Jau svētdien, 4.oktobrī, ar spēļu piekto kārtu atsāksies pavasarī Covid-19 dēļ Latvijā izsludinātās ārkārtas situācijas dēļ pārtrauktais Jelgavas pilsētas čempionāts basketbolā vīriešiem. Svētdien Jelgavas sporta hallē tiks aizvadītas 4 spēles, kurās Alvila Dēli tiksies ar VIlkiem, Skandijs – ar Valauto, Doks ar Rokijiem un NĪP ar LLU. 

Jāatzīmē, ka šogad ir mainīts turnīra nolikums un izmaiņu dēļ Jelgavas pilsētas čempionāta vīriešiem uzvarētājs tiks atzīts arī par Jelgavas basketbola kausa izcīņas uzvarētāju. Gadījumā, ja par čempionāta uzvarētāju kļūst komanda, kura nav piedalījusies rudenī atceltā Jelgavas pilsētas čempionāta basketbolā pirmajās spēļu kārtās, par Jelgavas basketbola kausa izcīņas uzvarētāju kļūs komanda, kas ir aizvadījusi visas spēļu kārtas un ieguvusi augstāko vietu.

Turnīrs tiek organizēts ar mērķi popularizēt un attīstīt amatieru basketbolu Jelgavā, kā arī veicināt iedzīvotāju iesaistīšanos aktīvās un regulārās sporta nodarbībās. Turnīru organizē Jelgavas pilsētas pašvaldības iestāde “Sporta servisa centrs” un biedrība “Basketbola klubs “Jelgava””.

Jelgavas pilsētas čempionāta un kausa izcīņas basketbolā vīriešiem nolikums 2020.g.sezonai

Turnīra kalendārs 2020