Jelgavas pilsētas kausa izcīņa basketbolā vīriešiem – jau sestdien!

Jau šajā nedēļas nogalē tiks dots starts ikgadējai Jelgavas pilsētas kausa izcīņai basketbolā vīriešiem 2019, kas norisināsies no oktobra līdz decembrim Jelgavas sporta hallē. Šogad kopumā savu dalību turnīrā pieteikušas 8 komandas, turklāt nestartēs pagājušā gada kausa ieguvēji komanda “Ķepas”- tātad kausam būs jauns īpašnieks.

Visiem spēļu rezultātiem, spēlētāju un komandu statistikai tiešsaistē varēs sekot arī  http://basket.lv/turniri/jelgavas-cempionats.

Turnīru organizē biedrība Basketbola klubs Jelgava sadarbībā ar Jelgavas pilsētas pašvaldības iestādi „Jelgavas sporta servisa centrs”. Turnīra mērķis ir veicināt spēlētāju sportiskās meistarības un fiziskās sagatavotības attīstību, kā arī popularizēt amatieru basketbolu Jelgavā un nodrošināt iedzīvotāju iesaistīšanos aktīvās, regulārās sporta nodarbībās. Atgādinām, ka 2018.gadā Jelgavas pilsētas kausa izcīņas turnīrā no oktobra līdz decembrim piedalījās 9 komandas. Spraigā fināla spēlē uzvaras laurus plūca Ķepas, otrajā vietā aiz sevis atstājot Doks, savukārt 3.vieta – NĪP.

Turnīra spēļu kalendārs: