Zināmi visi trīs BK Jelgava un basketbola veikala Probasketball līdzjutēju konkursa finālisti

Kā zināms, šosezon BK Jelgava sadarbībā ar ilggadējiem draugiem un atbalstītājiem basketbola veikalu “Probasketball” vienam no mūsu uzticamākajiem līdzjutējiem dāvinās Kristapa Porziņģa oficiālos sporta apavus – Adidas Pro Bounce 2018.

Lai iegūtu iespēju piedalīties konkursa izlozē, dalībniekiem bija jāapmeklē BK Jelgava mājas spēles un jākrāj uzlīmes uz BK Jelgava basketbola drauga kartes. LBL2 un LSBL pamatturnīru mājas spēļu laikā tika izlozēti 3 finālisti, kas LBL2 1/8 fināla mājas spēlē cīnīsies par galveno balvu. No 1.spēļu kārtas laimīga loze krita Ivaram Bērziņam, savukārt no 2.spēļu kārtas uz finālu dosies Pēteris Čaupovs. LSBL noslēdzošajā spēlē 14.martā noskaidrojām arī trešo finālisti – Ilonu Ovsjaņņikovu. Apsveicam!

Atgādinām, ka finālisti cīnīsies par galveno balvu precizitātes konkursā, taču mierinājuma balvas tiks arī pārējiem finālistiem – 2.vietai dāvināsim 50 EUR dāvanu karti, savukārt 3.vietai – 20 EUR dāvanu karti no Probasketball basketbola veikala. Informācija par skatītaju konkursa fināla laiku tiks noskaidrota pēc 18.marta, kad tiks izpēlēta pēdējā LBL2 pamatturnīra spēle un noskaidrots komandu izvietojums turnīra tabulā. Sekojiet jaunumiem mūsu sociālo tīklu kontos un mājas lapā!