BK Jelgava/LLU pēdējā gada spēlē piedzīvo zaudējumu

Sestdien, 29.decembrī, BK Jelgava/LLU aizvadīja pēdējo šī gada spēli, izbraukumā tiekoties ar LU/BS Rīga. Mājinieki šajā spēlē bija pārāki visās spēles ceturtdaļās, vidēji katrā uzbrukumā gūstot punktu un liekot mūsējiem piekāpties ar rezultātu 87:79. Lielisku sniegumu šajā spēlē rādīja Armands Seņkāns, kurš sakrājis iespaidīgu 32 punktu guvumu, 13 atlecošās bumbas, 11 izprovocētas piezīmes un 32 efektivitātes punktus.

Spēles 1/4 iesākās ar rīdzinieku piezīmi, kas ļāva mūsējiem atklāt rezultātu ar realizētu Rimanta Eņģeļa soda metienu. Nogriežņa turpinājumā jelgavnieki vairākas reizes izrāvās vadībā, tomēr mājinieki izlīdzināja rezultātu, un 2 sekundes līdz ceturtdaļas beigām LU/BS Rīga Ričards Mugurēvičs ar precīzu metienu izvirzīja mājieniekus minimālā +1 vadībā (18:19). 2/4 mājinieki uz laukuma rādīja pārliecinošu sniegumu, panākot pat +11, tomēr nogriežņa otrajā pusē mūsējie rezultāta starpību samazināja līdz -2 (36:38). Pēc puslaika pārtraukuma LU/BS Rīga īsā laikā palielināja savu pārsvaru un to noturēja visu ceturtdaļu, to noslēdzot ar 63:57. Spēles pēdējās 10 minūtēs mūsējiem spēles gaitu lauzt neizdevās un, lai arī ceturtdaļas turpinājumā mūsējiem vēl divreiz izdevās rezultātu izlīdzināt, spēles noslēgumā veiksmīgāk nospēlēja mājinieki, svinot panākumu ar rezultātu 87:79.

Rezultatīvākais spēlētājs ar 32 punktiem, 13 atlecošajām bumbām, 11 izprovocētajām piezīmēm un 32 efektivitātes punktiem – Armands Seņkāns. Komandas kapteinim Salvim Mētram šoreiz 23 punktiem, 4 atlecošās bumbas un 9 izprovocētas piezīmes, savukārt Kalvis Krūmiņš “atzīmējies” ar 10 punktiem. Pārējie punktu guvēji sastāvā: Rimants Eņģelis (4), Kaspars Neimanis (4), Jānis Bērziņš (3), Maksims Husko (2), Toms Bitītis (1).

Nākamo spēli BK Jelgava/LLU aizvadīs 7.janvārī plkst.20:00 Jelgavas sporta hallē, kad uz laukuma tiksies ar Gulbenes Bukiem. Savukārt kluba LSBL komanda BK Jelgava/BJSS nākamo spēli aizvadīs 8.janvārī plkst.19:00 pret BK Saldus/Sporta skola. Lūdzam pievērst uzmanību, ka spēle norisināsies Jelgavas sporta hallē, nevis, kā ierasts, Zemgales Olimpiskajā centrā.