BK Jelgava/LLU nespēj apturēt BK Līvānu stikls

Piektdienas vakarā BK Jelgava/LLU devās uz Līvāniem, kur aizvadīja izbraukuma spēli pret BK Līvānu stikls. Jau no spēles sākuma mājinieki izvirzījās vadībā, un līdz spēles beigām līvānieši uzkrāja 46 punktu pārsvaru, sagādājot mūsējiem sezonas smagāko zaudējumu ar rezultātu 123:77.

Spēles pirmajā ceturtdaļā BK Līvānu stikls sāka ar strauju izrāvienu, kuram mūsējie līdzi netika – aizsardzība nevedās, mestie metieni nerezultējās punktos, tādējādi rezultāts pēc 1/4 uz tablo mūsējiem rādīja skarbu 20 punktu deficītu (31:11). Otrajā ceturtdaļā mājinieki palielināja savu pārsvaru līdz 37 punktiem, abām komandām puslaika pārtraukumā dodoties ar rezultātu 67:30. Arī pēc puslaika pārtraukuma mūsējie nespēja lauzt spēles gaitu un uzlabot spēli, lai apturētu BK Līvānu stikls uzrāvienu – rezultāts pēc 3/4 rādīja jau +42 mājiniekiem (91:49), un spēles liktenis jau bija izlemts. Spēles pēdējās desmit minūtēs mūsējie guva visvairāk punktu no visām ceturtdaļām, tomēr par spīti tam mājinieki spēja vēl palielināt rezultāta starpību un spēli noslēgt ar stabile uzvaru ar rezultātu 123:77.

Rezultatīvākais spēlētājs BK Jelgava/LLU komandā ar 19 punktiem un 5 atlecošajām bumbām – Andris Justovičs. Pa 13 punktiem guvuši Kaspars Neimanis un Kalvis Krūmiņš, savukārt Reinim Avotiņam – 8 punkti. Pārējie punktu guvēji komandā: Maksims Husko (7), Armands Seņkāns (7), Toms Bitītis (4), Rimants Enģelis (2), Jānis Bērziņš (2), Salvis Mētra (2).

Nākamo spēli BK Jelgava/LLU aizvadīs 24.novembrī, kad LBL2 komanda dosies izbraukumā, lai tiktos ar BK Liepāja/LSSS vienību. Atgādinām, ka pirmajā abu tikšanās reizē sezonas atklāšanas spēlē mūsējie izcīnīja pārliecinošu uzvaru ar 100:66. Spēles sākums plkst.15:30. Savukārt informācija par BK Jelgava/BJSS nākamajām spēlēm būs pieejama pēc LSBL pamatturnīra spēļu beigām.