Trešais “simts” un pirmais sezonas “triple double”

Lai arī 31.oktobra vakarā daudziem prāts bija nodarbināts ar “Helovīnu lietām”,  mūsu basketbolistiem tas bija spēļu laiks.

   Pirmā laukumā devās dāmu komanda BK “Jelgava/BJSS”, kas plkst. 19-os Zemgales Olimpiskajā Centrā uzņēma Daugavpils Universitātes vienību.

   Daugavpils studentes uz Jelgavu devās ar sezonas uzvaru-zaudējumu bilanci 4/2, kamēr mums bija izdevies tikt tikai pie vienas uzvaras (1/5). Saprotams ka katrā spēlē un jo īpaši jau savu skatītāju priekšā, stimuls gūt uzvaru ir milzīgs.

  Spēli komandas iesāka patiesi līdzvērtīgi, krājot punktus pamīšus viena otrai. Pēc pirmās ¼ daļas 15:15. Arī līdz otrās ¼ daļas vidum viss ritēja tieši tāpat, bet tad Daugavpils iesāka savu atrāvienu. Puslaiks noslēdzās jau esot iedzinējos ar 21:30.

  Tikai trešās ¼ daļas beigās mūsu meitenes atkal “pamodās” un sāka uzņemt apgriezienus. Spēles 35.minūtē rezultāts uz tablo 51:49 Daugavpils labā un atjaunota intriga. Pieredze ir tā, kas šādās spēlēs nepieciešama visvairāk un tā mums vēl jākrāj. Spēles beigas aukstasinīgāk un veiksmīgāk aizvadīja Daugavpils studentes, kas izcīnīja uzvaru ar 64:56.

  Rezultatīvākā mūsu komandas rindās Alise Karlsone: 20p-ti un 12 atl.b., Dacei Blūmai- 9 p-ti, savukārt Diāna Dude izcēlās ar 6 p-iem un 14 atl.bumbām.

  Savukārt vīru komanda BK “Jelgava/ LLU” devās izbraukumā, kur leģendārajā Daugavas sporta namā tikās ar BJBS Rīga/ KP BA/ DSN vienību.

  Lai arī pirmos punktus spēlē guva mājinieki, ar spēles 3.minūti iniciatīvu pārņēma Jelgavas basketbolisti un to neatdeva līdz pat fināla svilpei.

  Lai arī puslaika pārtraukumā komandas devās ar rezultātu 49: 37 par labu jelgavniekiem, spēles beigu daļā, mūsu  pārsvars bija sasniedzis jau 50 punktu robežu.

  Rezultātā pārliecinoša uzvara ar 112:68.

  Par šī vakara “MVP” noteikti var uzskatīt Kalvi Krūmiņu, kas komandu iepriecināja ar šīs sezonas pirmo “Triple Double”- 15 p-ti, 14 rez.piesp. un 10 atl.bumbas. Bez tam, Kalvis bija arī tas kurš šajā spēlē guva simto punktu.

  Pārējie punktu guvēji: Andris Justovičs-22 ,Reinis Avotiņš-16, Uldis Feldmanis-14 , Toms Bitītis-13, Armands Seņkāns-11 ,Maksims Husko-8, Jānis Bērziņš-5 ,Rimants Eņģelis-4, Adrians Ganuļevičs-2, Kaspars Neimanis-2.

  Nākošās spēles jau nedēļas nogalē:

Piektdien, 02.11. plkst. 20:00, SSC Sporta hallē vīru komanda uzņems “Līvānu Stikls” vienību.

Sestdien, 03.11. plkst. 17:00, Zemgales Olimpiskajā centrā pie mūsu dāmu komandas viesosies “G4S Noorteliiga” no Tallinas.