Ir zināms BK Jelgava/LLU jaunās sezonas sastāvs un spēļu kalendārs

Tuvojoties jaunās basketbola sezonas sākumam, BK Jelgava/LLU ir nokomplektējusi komandas sastāvu 2018./2019.gada sezonai. Arī šogad komanda spēlēs Latvijas Basketbola Līgas 2.divīzijā, taču šoreiz pirmo spēļu apli aizvadīs B apakšgrupā, kurā cīnīsies par vietu 2.apļa spēlēs ar BK Turība, Līvāni, Ventspils Augstskola, Liepāja, RSU, DSN, OC Limbaži.

Uz laukuma BK Jelgava/LLU sastāvā arī šogad redzēsim komandas kapteini Salvi Mētru, dažus no Jelgavas ilggadīgajiem spēlētājiem – Andri Justoviču, Tomu Bitīti, Jāni Bērziņu, Kalvi Krūmiņu, tāpat arī Jāni Atelbaueru, Uldi Feldmani, Emīlu Kravinski, Kasparu Neimani un Maksimu Husko. Pēc piecu sezonu prombūtnes šosezon Jelgavā atgriezīsies Armands Seņkāns, kas iepriekšējo sezonu aizvadīja BK Saldus sastāvā. Par Latvijas 3×3 izlases spēlētāja un ilggadēja BK Jelgava dalībnieka Edgara Krūmiņa dalību LBL2 turnīrā skaidrība tiks ieviesta pēc 3×3 sezonas noslēguma. Komandai piebiedrosies arī divi Jelgavas sporta skolas audzēkņi- Rimants Eņģelis un Adrians Ganuļēvičs, kuriem šī būs debijas sezona lielajā komandā, kā arī jēkabpilietis – centra spēlētājs Reinis Jānis Avotiņš.

LBL2 sezonas pirmā spēle tiks aizvadīta 5.oktobrī, kad savā laukumā (Mātera ielas Sporta hallē) uzņemsim Liepājas komandu. Savukārt pirmssezonas pārbaudes spēļu ciklu iesāksim jau šo piektdien, 21.septembrī plkst. 20:00 uzņemot OC Limbažu komandu. Nākamās nedēļas nogalē BK Jelgava/LLU dosies uz Kandavu, kur aizvadīs starptautisku pārbaudes turnīru.

Lai uzzinātu informāciju par tuvākajām spēlēm un citiem komandas jaunumiem, aicinām pieteikties jaunumiem BK Jelgava mājaslapā www.bkjelgava.lv, kā arī sekot mums sociālajos tīklos!