BK Jelgava saka paldies visiem Bērnu vispārējo fizisko aktivitāšu dienas nometnes ar sākuma sagatavošanu basketbolā dalībniekiem!

BK Jelgava sadarbībā ar Jelgavas pilsētas domi Eiropas Sociālā fonda projekta “Kompleksu veselības veicināšanas un slimību profilakses pasākumu ieviešana Jelgavas pilsētā, I kārta” ietvaros no 11.līdz 22.jūnijam organizēja Bērnu vispārējo fizisko aktivitāšu dienas nometni ar sākuma sagatavošanu basketbolā. Nometnes aktivitātes norisinājās Jelgavas sporta hallē, un tajā piedalījās 72 bērni vecumā no 7 līdz 14 gadiem. Nometnes laikā tika apgūti dažādu sporta veidu pamati, stiprināta vispārējā fiziskā sagatavotība, organizētas ekskursijas uz Tērvetes dabas parku, Baskāju taku Valguma pasaulē, izbrauciens pa Lielupi ar kuģīti un Smilšu skulptūru parka apmeklējums, kā arī veidotas zināšanas par veselīgu uzturu un aktīvu dzīvesveidu.

Nometnes vadītājs Gatis Justovičs BK Jelgava vārdā saka lielu paldies visiem, kas iesaistījās nometnes organizēšanā, kā arī visiem nometnes dalībniekiem. “Priecājamies, ka nometnei bija tik liela atsaucība. Tās laikā tika apgūti vairāku sporta veidu pamati, uzlabota bērnu fiziskā sagatavotība un labi pavadīts laiks, tomēr vissvarīgākais ir tas, ka bērni ieguva zināšanas par veselīgu uzturu un aktīvu dzīvesveidu, ko viņi varēs turpināt pielietot arī ikdienā. Īpaši lielu paldies sakām mūsu vieslektoriem un pasniedzējiem – fizioterapeitam Raivim Aršauskim, deju meistarklases trenerei Annijai Metenei, jogas pasniedzējai Ivetai Jonkus, Capoeiras trenerim Edvardam Veļam, aģentūrai “Kultūra” un ikvienam, kas deva savu artavu nometnes veiksmīgai norisei.”

Kopš 2017.gada BK Jelgava piedāvā iespēju arī bērniem no 9 gadu vecuma apmeklēt basketbola treniņus un apgūt pamatus profesionāla trenera pavadībā, ko šoruden plānojam turpināt. Precīzāka informācija par pieteikšanos treniņiem sekos mūsu mājaslapā un sociālajos tīklos.