BK Jelgava/LLU turpina panākumu sēriju!

BK Jelgava/LLU piektdien izbraukuma spēlē ar Rīgas Stradiņa universitātes komandu izcīnīja kārtējo uzvaru, pārspējot rīdziniekus ar rezultātu 68:56.

Jau pirms spēles bija skaidrs, ka jelgavnieki šajā duelī ir favorīti – to pierāda gan turnīra tabula, gan galvenā trenera pārliecība, izvēloties netipisku komandas sākuma sastāvu. Tomēr spēles sākuma piecinieks uz to liktās cerības neattaisnoja un drīzumā laukumā tika sūtīti papildspēki ierastā pamatsastāva spēlētāju veidolā. Tomēr komandai krasi spēles gaitu lauzt neizdevās, un pirmajā ceturtdaļā RSU spēja iekrāt +4 (14:18). Otrajā ceturtdaļā jelgavniekiem izdevās ierobežot mājinieku uzbrukumus, kā rezultātā spēles nogriezni noslēdzām ar rezultātu 37:33. Pēc puslaika pārtraukuma BK Jelgava/LLU laukumā turpināja rādīt pārliecinošu sniegumu, trešo ceturtdaļu noslēdzot ar rezultātu 51:46, savukārt visā spēlē panākot +12 punktu pārsvaru un rezultātu 68:56.

Rezultatīvākais spēlētājs jelgavnieku rindās ar 20 punktiem, 4 atlecošajām bumbām un 4 rezultatīvām piespēlēm bija komandas kapteinis Salvis Mētra. Uldis Feldmanis sakrāja 15 punktus un 7 atlecošās bumbas, Jēkabs Rozītis spēlē pret RSU guva 10 punktus un izcīnīja rekordlielu – 18 – atlecošo bumbu skaitu. Pārējie punktu guvēji BK Jelgava/LLU rindās: Toms Bitītis (7), Andris Justovičs (7), Kalvis Krūmiņš (7), Kaspars Neimanis (2).

Nākamo spēli jelgavnieki aizvadīs trešdien, 17.janvārī, izbraukumā pret BK Turība, savukārt 23.janvārī mājās tiksies ar BK Ķekava/Optibet.