BK Jelgava/LLU 2017.gadu noslēdz ar 10 izcīnītām uzvarām

Piektdien, 15.decembrī, BK Jelgava/LLU aizvadīja pēdējo mājas spēli 2017.gadā, kurā Jelgavas sporta halles laukumā tikās ar VEF skola. Pēc pirmā spēļu apļa mūsējie savā grupā ieņēma pārliecinošu 1.vietu ar 9 uzvarētām spēlēm, un arī šoreiz BK Jelgava/LLU pierādīja savu pārākumu, pieveicot Raimonda Feldmaņa trenētos audzēkņus ar rezultātu 77:60.

Lai arī spēles sākumā abas komandas laukumā rādīja līdzvērtīgu sniegumu, tomēr pirmajā ceturtdaļā mazliet labāk veicās rīdziniekiem – pēc 10 nospēlētām minūtēm VEF skolai +3 (15:18). Otrajā ceturtdaļā BK Jelgava/LLU spēja uzlabot savu spēli un pārņemt kontroli laukumā un, dodoties puslaika pārtraukumā, mājinieki bija iekrājuši 7 punktu pārsvaru (39:32). Trešajā ceturtdaļā rīdzinieki uz laukuma atgriezās ar jaunu elpu un gatavi turpināt cīņu par uzvaru, samazinot BK Jelgava/LLU pārsvaru līdz +4 (60:56). Spēles pēdējā nogrieznī mājiniekiem izdevās salauzt VEF skolas audzēkņu pretestību – pēdējās ceturdaļas laikā rīdzinieki spēja gūt tikai 4 punktus, kā rezultātā BK Jelgava/LLU svinēja uzvaru ar rezultātu 77:60.

Snaipera cienīgu sniegumu šajā spēlē rādīja Jānis Bērziņš – iemetot 6 no 6 tālmetieniem viņš komandas kopējai bilancei pievienojis 18 punktus. 18 punkti arī Salvim Mētram, ko papildina 6 atlecošās bumbas un 3 rezultatīvas piespēles. Andris Justovičs šajā spēlē iekrājis 16 punktus, 10 atlecošās bumbas un 3 rezultatīvas piespēles, savukārt Uldim Feldmanim 12 punkti un 7 atlecošās bumbas. Pārējie punktu guvēji spēlē pret VEF skola: Kaspars Neimanis (4), Jēkabs Rozītis (4), Edijs Frīdmanis (2), Emīls Kravinskis (2), Toms Bitītis (1).

Nākamo spēli mūsējie aizvadīs īsi pirms Ziemassvētkiem, 22.decembrī Valmierā, plkst.20:00 tiekoties ar “Valmiera Glass/Vidzemes Augstskola” komandu. Spēle solās būt spraiga un interesanta, BK Jelgava/LLU uz laukuma tiekoties ar komandu, kurai mūsējie iepriekšējā sezonā “nocēla” LBL2 čempiona titulu.