BK Jelgava/LLU piedzīvo pirmo zaudējumu Ventspilī

Vakar, 2.novembrī, jelgavnieki aizvadīja izbraukuma spēli Ventspilī, kur tikās ar Ventspils Augstskolas basketbolistiem. Pēc saspringtām 40 minūtēm mūsējie tomēr atzina kurzemnieku pārākumu ar rezultātu 68:72, tādējādi piedzīvojot pirmo zaudējumu šosezon.

Pirmās ceturtdaļas sākumā laukumā varēja vērot līdzīgu spēli, tomēr līdz pirmajam pārtraukumam mājinieki bija spējuši iekrāt piecu punktu pārsvaru un rezultātu 15:20. Otrās ceturtdaļas laikā ventspilnieki palielināja pārsvaru un puslaika pārtraukumā abas komandas devās ar rezultātu 27:36. Acīmredzot ģērbtuvē galvenais treneris G.Justovičs bija spējis atrast īstos vārdus, lai uzmundrinātu un mobilizētu puišus – trešajā spēles nogrieznī BK Jelgava/LLU panāca izlīdzinājumu un ceturtdaļa noslēdzās ar rezultātu 52:52. Tomēr pēdējās 10 minūtēs jelgavnieki nespēja noturēt uzsākto tempu un Ventspils Augstskolas basketbolisti svinēja uzvaru ar rezultātu 72:68.

Rezultatīvākais spēlētājs mūsu komandā ar 27 punktiem, 8 atlecošajām bumbām un 7 rezultatīvām piespēlēm – Salvis Mētra. 19 punktu guvums spēlē Jēkabam Rozītim, kas izcīnījis arī 8 atlecošās bumbas. Andra Justoviča kontā 11 punkti un 6 atlecošās bumbas. Pārējie punktu guvēji BK Jelgava/LLU komandā: J.Bērziņš (7), J.Atelbauers (2), U.Feldmanis (2).

Arī nākamo spēli BK Jelgava/LLU aizvadīs izbraukumā, kad 10.novembrī plkst. 20:00 tiksies ar Kandava/COMPOR komandu. Iepriekš abas komandas tikās sezonas atklāšanas spēlē, kad mūsējie izcīnīja pirmo sezonas uzvaru, pārspējot viesus ar +10 (83:73).