BK Jelgava/LLU turpina uzvaru sēriju!

24.oktobra vakarā Jelgavas sporta hallē BK Jelgava/LLU aizvadīja ceturto 2017./2018.gada sezonas spēli, kurā ar rezultātu 107:75 pārliecinoši uzvarēja BJBS Rīga/Rīdzene.

Rīdzinieku kontā līdz spēlei ar Jelgavas komandu bija trīs zaudējumi trīs aizvadītajās spēlēs, kas ļāva nojaust, ka izteikti spraiga cīņa par uzvaru nav gaidāma. Jau pirmajā spēles ceturtdaļā BK Jelgava/LLU kontrolēja notikumus laukumā, pirmajā pārtraukumā dodoties ar rezultātu 28:15. Mājinieku pārsvars turpināja augt un pēc otrās ceturtdaļas rezultāts uz tablo – 50:34. Otrajā puslaikā jelgavnieki turpināja rādīt pārliecinošu sniegumu laukumā, kā rezultātā pēc trešā spēles nogriežņa komandas pārtraukumā devās ar rezultātu 82:55. Līdz spēles beigām BK Jelgava/LLU bija panākusi 32 punktu pārsvaru un rezultātu 107:75, kas nodrošināja ceturto uzvaru šosezon un pirmo vietu pirmā apļa turnīra tabulā.

Spēles rezultatīvākais spēlētājs – mūsu centrs Jānis Atelbauers ar 27 gūtajiem punktiem, kam pievienojis arī deviņas atlecošās bumbas. Jēkabs Rozītis visā spēlē sakrāja 23 punktus un izcīnīja piecas atlecošās bumbas, savukārt Kalvim Krūmiņam – 14 punkti,  deviņas rezultatīvas piespēles un trīs atlecošās bumbas. Pārējie punktu guvēji mūsu komandā: Toms Ziemelis (10), Kaspars Neimanis (8), Toms Bitītis (7), Uldis Feldmanis (7), Jānis Bērziņš (6), Emīls Kravinskis (5).

Nākamās divas spēles BK Jelgava/LLU aizvadīs izbraukumā – 2.novembrī 19:30 jelgavnieki spēlēs pret „Ventspils Augstskola”, savukārt 10.novembrī mūsējie tiksies ar „Kandava/COMPOR”, kuru jelgavnieki ar rezultātu 83:73 uzvarēja pirmajā sezonas spēlē. Nākamā mājas spēle gaidāma 14.novembrī, kad Jelgavas sporta hallē plkst.20:00 BK Jelgava/LLU tiksies ar OC Limbaži. Ar limbažniekiem mūsu komanda pirmo reizi tikās izbraukuma spēlē 13.oktobrī, kad ar rezultātu 84:80 spraigā spēles izskaņā izcīnīja uzvaru.