No Limbažiem – ar otro uzvaru šosezon!

Piektdiena, 13.oktobris, par spīti nostāstiem un leģendām, mūsējiem bija veiksmīga diena. Plkst.20:00 Olimpiskajā centrā „Limbaži” BK „Jelgava” aizvadīja otro spēli Latvijas Basketbola līgas (LBL) 2.divīzijas 2017./2018.gada sezonā, kuru noslēdza ar uzvaru un rezultātu 80:84. Spēlē netrūka emociju un spraigu brīžu – spēles līderu pozīciju komandas savā starpā nomainīja 12 reizes.

Spēles rezultāts tika atklāts ar A.Justoviča precīzu 3-punktu metienu, taču jau pirmajās minūtēs bija skaidrs, ka šajā spēlē par uzvaru būs jācīnās. Ceturtdaļas sākumā abas komandas aizvadīja samērā līdzvērtīgu spēli, pirmo ceturtdaļu noslēdzot ar rezultātu 16:14 OC „Limbaži” labā. Otrās ceturtdaļas beigās mājinieku pārsvars bija pieaudzis līdz pat +11, tomēr līdz puslaika pārtraukumam jelgavnieki spēja pārsvaru samazināt līdz -9 (40:31). Arī ¾ lielā mērā noteikumus uz laukuma diktēja OC „Limbaži”, taču īsi pirms ceturtdaļas beigu svilpes Jēkabs Rozītis ar diviem precīziem soda metieniem panāca izlīdzinājumu un rezultātu 55:55. Pēdējā ceturtdaļā uz laukuma tika aizvadīta sīva cīņa par katru bumbu, un līderis nomainījās pat 8 reizes, tomēr jelgavniekiem izdevās mobilizēties un izraut uzvaru ar rezultātu 80:84.

Rezultatīvākais spēlētājs mūsējo rindās – komandas kapteinis Salvis Mētra ar 25 punktiem, 6 atlēkušajām bumbām un 6 rezultatīvām piespēlēm. Jānim Bērziņam – 20 punktu guvums, ko papildina 6 atlēkušās bumbas, savukārt Andris Justovičs limbažnieku grozā sametis 13 punktus un izcīnījis 5 atlēkušās bumbas. Pārējie punktu guvēji BK „Jelgava” komandā: Jēkabs Rozītis (12), Toms Bitītis (10), Uldis Feldmanis (10), Kalvis Krūmiņš (3), Edijs Frīdmanis (1).

Nākamo spēli mūsējie aizvadīs jau otrdien, 17.oktobrī, kad savā laukumā mērosies spēkiem ar BK „Saldus”. Spēles sākums plkst.20:00.

Nāc un atbalsti savas pilsētas komandu. Visi par Jelgavu!