Aizvadīts Piena, Maizes un Medus svētku 3×3 basketbola turnīrs

Sestdien, 26. augustā, norisinājās BK “Jelgava” 17.vispārējo Latvijas Piena, Maizes un Medus svētku ietvaros organizētais 3×3 basketbola turnīrs. Jau no 10:00 Pasta salā sāka pulcēties  turnīra dalībnieki, un 11:00 tika dots starts pirmajām spēlēm uz četriem pie Mītavas tilta uzstādītajiem laukumiem.

Turnīrā kopā piedalījās 12 komandas, taču komandu skaita dēļ uz vietas tika izmainīts grupu sadalījums ar mērķi uzlabot spēles kvalitāti un nodrošināt pietiekamu komandu skaitu vienā grupā. Meiteņu grupā tika reģistrētas divas komandas (“Melnbaltās” un “Haris”), kas spēles aizvadīja kopā ar divām komandām zēnu grupā līdz 16 gadu vecumam (“Ļauvas” un “LA”), tomēr rezultāti tika fiksēti atsevišķi.  Lielākais komandu skaits, kā prognozēts, bija pieaugušo grupā (vīri no 17 gadu vecuma) – tajā startēja astoņas komandas (Toto, Bumbieris, Kolektīvs Skujiņa, Red Bull, Īsi, Maize, Zupzagļi, Second Comeback).

Par uzvarētājiem meiteņu grupā kļuva “Haris” (Ieva Stallīte, Enija Ķīvīte, Loreta Beitāne, Katrīna Dūrēja), otrajā vietā atstājot komandu “Melnbaltās” (Ance Ozola, Katrīna Kārkle, Ronda Ozoliņa). Zēnu grupā uzvaru izcīnīja “Lauvas” (Ralfs Pavārs, Nauris Kancēvičs, Valters Drusts, Raivis Volkovs), otrie – “LA” (Kaspars Caune, Rihards Jēkabsons, Toms Vitmanis). 17+ grupā uzvaru izcīnīja komanda “Second Comeback” ar Jāni Tiltiņu, Mārtiņu Jakušonoku, Tomu Bitīti un Kalvi Krūmiņu sastāvā, otrajā vietā atstājot komandu “Toto” (Jānis Grēvels, Aigars Kraučuns, Pēteris Nikolajevs). 3.vietu izcīnīja komanda “Īsi” ar Kasparu Neimani, Kasparu Kalniņu, Uvi Strogonovu un Kristeru Tomasu sastāvā.

Paldies visiem dalībniekiem, kā arī atbalstītājiem – JPPI “Sporta servisa centrs”, “ProBasketball” basketbola veikalam un SIA “Jelgavas ūdens”.