Finālists kļūs zināms piektdien, 21.04.2017

19.aprīļa vakarā “BK Jelgava/ BJSS” aizvadīja otro ½ fināla cīņu savā mājas zālē pret “BA Turība” basketbolistiem.

Šai cīņai pilnība bija mobilizējusies gan Vara Krūmiņa trenētā komanda, gan pilnās skatītāju tribīnes.

Pēc ne pārāk veiksmīgās pirmās ½ fināla spēles, šoreiz “BK Jelgava/BJSS” savu apņēmību kaldināt uzvaru apliecināja jau ar starta spurtu (8:0) un lieliski aizvadītu pirmo ceturtdaļu (33:13). Spēles 13.minūtē rezultāts uz tablo jau vēstīja 42:15 par labu mājiniekiem un pa lielam, spēles liktenis jau bija izšķirts. Abu komandu treneri, sāka spēlē aktīvāk iesaistīt rezervistus, tādējādi atpūtinot komandu līderus.

Pēc lielā pārtraukuma spēle izlīdzinājās, bet katram studentu mēģinājumam lauzt spēles gaitu, jelgavnieki atbildēja ar pārliecinošām darbībām, tādējādi nosargājot tik nepieciešamo uzvaru.

Ar double-double “BK Jelgava/BJSS” rindās savu komandas līdera statusu šajā vakarā apliecināja Edgars Krūmiņš- 20 p-ti + 10 atl.bumbas.

Produktīvs sniegums arī Andrim Justovičam, kas pretinieku grozā salādēja 18 punktus.

Pārējie punktu guvēji: K.Krūmiņš- 15, R.Elksnis-13 (9 atl.b.), J.Bērziņš-10, T. Bitītis- 7, G.Justovičš- 4 (8 rez.piesp.), J.Roziņš-3, O.Liepiņš-1, J.Atelbauers, M.Husko, N.Kļaviņš.

Tas nozīmē, ka finālists tiks noskaidrots komandu trešajā savstarpējā spēlē, kas notiks jau piektdien, 21.aprīlī plkst. 18:30 “BA Turība” zālē.

Gaidīsim visus mūsu lieliskos fanus un atbalstītājus, lai kopējiem spēkiem kaldinātu uzvaru.

Atgādinām, ka finālam jau ir kvalificējusies “Valmiera Glass/Via”, kas divās spēlēs pārspēja regulārā turnīra uzvarētājus “BK Ķekava”.

Visi par Jelgava, visi par “BK Jelgava”!