Pārtrūkst “BK Jelgava/BJSS” iespaidīgā uzvaru sērija

15 uzvarētu spēļu sērija, kas tika aizsākta  10.janvārī ar uzvaru savā laukumā pret “BK Līvāni”, mūsu komandai pārtūka ¼ fināla otrajā (atbildes) spēlē tieši Līvānos.

04.aprīļa vakarā “BK Jelgava/ BJSS” aizvadīja otro ¼ fināla spēli pret “BK Līvāni”. Kā zināms, tad OlyBet Latvijas Basketbola līga 2. divīzijas izslēgšanas spēļu ¼ finālā, komandas cīnās līdz divām uzvarām.

Uz Līvāniem, mūsu komanda devās ar savā mājas laukumā izcīnīto uzvaru azotē. Kā jau to apliecināja iepriekšējā savstarpējā spēle, izslēgšanas turnīrā komandas viena otrai ceļu negriež un mūsu, it kā favorītu statuss, bija jāapliecina ar kvalitatīvu basketbolu arī spēļu laukumā.

Garā ceļa noguruma un mikro traumu vajātie “BK Jelgava/BJSS” basketbolisti, Līvānos to diemžēl apliecināt nespēja.

“BK Līvāni” basketbolisti, praktiski visu spēles laiku jutās kā “zivis savā ūdenī” (lasi savā mājas zālē). To apliecināja kā Līvānu komandas lieliskā metienu precizitāte, tā arī kopējais noskaņojums šai cīņai.

Bet labā ziņa ir tā, ka “BK Jelgava/BJSS” rīcībā ir 3 dienas, lai jau šīs piektdienas vakarā, savā mājas zālē, savu lielisko skatītāju un atbalstītāju priekšā apliecinātu savu cīnītāju raksturu.

Mūs visus gaida aizraujoša izšķirošā cīņa par iekļūšanu ½ finālā. Kopā mēs to varam!!! Visi par Jelgavas pilsēta un “BK Jelgava”.

Aizvadītās spēles punktu guvēji “BK Jelgava/BJSS” sastāvā bija:

E.Krūmiņš-19, A. Justovičs-16, K. Krūmiņš-10, J.Roziņš-8, R.Elksnis-6, J.Atelbauers-6, J.Bērziņš-5, N.Kļaviņš-3, M.Husko-2, T. Bitītis, G. Justovičs